P perer Registered 21 Декември 2009 #1 Здравейте! Един приятел ми прати две лоши снимки и ме помоли да се опитам да ги поправя, но не успях. Някой може ли да ми помогне Ето снимките: Благодаря!!!
Здравейте! Един приятел ми прати две лоши снимки и ме помоли да се опитам да ги поправя, но не успях. Някой може ли да ми помогне Ето снимките: Благодаря!!!
C canon1d1v Registered 6 Януари 2010 #2 Здрасти! Това, което искаш го има само по фантастичните филми!!! Явно много си гледал и незнаеш, че реалноста е друга! По - лесно ще е да кажеш на приятеля си да ползва фотоапарат! Това, което е заснел на 07.12.2009г. в 01:29:17 с телефона си Sony Ericsson модел W910i за нищо НЕ СТАВА!!! Кажи му да снима с фотоапарат!!! Телефона НЕ Е фотоапарат!!!
Здрасти! Това, което искаш го има само по фантастичните филми!!! Явно много си гледал и незнаеш, че реалноста е друга! По - лесно ще е да кажеш на приятеля си да ползва фотоапарат! Това, което е заснел на 07.12.2009г. в 01:29:17 с телефона си Sony Ericsson модел W910i за нищо НЕ СТАВА!!! Кажи му да снима с фотоапарат!!! Телефона НЕ Е фотоапарат!!!
L Liberate Registered 6 Януари 2010 #3 здравей, за съжаление canon1d1v е прав - ние не сме от сериалите по foxCrime където като натиснат едно копче и изчистват снимки, засичат лица, правят днк анализ, варят си кафе и сякакви други екстри, които на нас ни убягват :\
здравей, за съжаление canon1d1v е прав - ние не сме от сериалите по foxCrime където като натиснат едно копче и изчистват снимки, засичат лица, правят днк анализ, варят си кафе и сякакви други екстри, които на нас ни убягват :\