E emagi Registered 2 Октомври 2009 #1 Има ли начин чрез photoshop да задам колко да е голямо изображението, но НЕ като определям ширина и височина(тоест намалявам и увеличавам), или променям резолюцията, ами просто задавам изображението да се смали от 3.3МБ на 2MB.Има ли начин?
Има ли начин чрез photoshop да задам колко да е голямо изображението, но НЕ като определям ширина и височина(тоест намалявам и увеличавам), или променям резолюцията, ами просто задавам изображението да се смали от 3.3МБ на 2MB.Има ли начин?
N NewGuy Registered 2 Октомври 2009 #2 Мисля, че точен размер не може да се задава. Иначе отваряш картинката даваш Save as и на quality му двааш по-малко.
Мисля, че точен размер не може да се задава. Иначе отваряш картинката даваш Save as и на quality му двааш по-малко.
S SveXteZ Registered 2 Октомври 2009 #3 доколкото си спомням като записваш картинка те пита какво да е качеството и колкото по голямо е толкова по голяма е и картинката и обратното.
доколкото си спомням като записваш картинка те пита какво да е качеството и колкото по голямо е толкова по голяма е и картинката и обратното.
E emagi Registered 2 Октомври 2009 #4 Аз намерих начин, оправих се? Ctrl+Shift+Alt+S Увеличете... ПОсле от настройките на quality настройвам, и гледам колко става като обем. Все пак мерси за отговорите
Аз намерих начин, оправих се? Ctrl+Shift+Alt+S Увеличете... ПОсле от настройките на quality настройвам, и гледам колко става като обем. Все пак мерси за отговорите