Опция за потвърждаване на регистрацията чрез мейл

flesheater

Registered
Ами явно ми е стара версията на форума и нямам опцията за потвърждаване на регистрацията на е-мейл адреса ...
Пробвах да ъпдейтна форума, но това не помогна да се добави тази опция ... та как мога да си я добавя ?
Имах подобен проблем с визуалното потвърждаване при регистрация и затова знам, че има начин да се оправи тази нередност ...
а сега тази опция - за потвърждаването, чрез е-мейл ми е по-нужна от всякога ... надявам се някой да може да ми помогне :lol:

Изтегли си най-новата версия на phpBB2 от сайта има phpBB.com и направи нова инсталация :)

Запази си ДБ-то и темата и всичко мисля, че ще е ОК аз съм с 2.0.20 и я имам тази опция незнам при теб защо я няма ...

drlevine каза:
Изтегли си най-новата версия на phpBB2 от сайта има phpBB.com и направи нова инсталация :)

Запази си ДБ-то и темата и всичко мисля, че ще е ОК аз съм с 2.0.20 и я имам тази опция незнам при теб защо я няма ...
ае човече имам инсталирани един билюк модове ... теи няма да стане :?:
мисля, че проблема е само в темплейта ... някакви идеи какво трябва да добавя като код ?

Влез в администраторски панел -> Обща конфигурация -> Активиране на Потребителите -> От потребител

... и вече всеки регнат трябва да влезе в пощата си и да активара акаунта си :?:

xainiken каза:
Влез в администраторски панел -> Обща конфигурация -> Активиране на Потребителите -> От потребител

... и вече всеки регнат трябва да влезе в пощата си и да активара акаунта си :?:
там е работата - тази опция не работи ...
оставя неактивни потребителите, но в е-майла, който праща няма линк за активиране :cry:

Може да е от бг файла за активиране на потребител, от мейл адреса му...

Я замени кода на файла language/lang_bulgarian/email/user_welcome_inactive.tpl с този код:
Код:
Subject: Добре дошли на форумите на {SITENAME}
Charset: windows-1251

{WELCOME_MSG}

Моля пазете този мейл! Той съдържа информацията за вашия потребител.

----------------------------
Потребител: {USERNAME}
Парола: {PASSWORD}

Вашият потребител в момента е неактивен. Можете да го активирате като посетите следния адрес:

{U_ACTIVATE}

Моля не забравяйте вашата парола, защото тя е кодирана и ние не можем да ви я пратим. Но в случай че я забравите, можете да поискате нова, която ще ви бъде пратена по същия начин като тази.

Благодарим ви, че се регистрирахте!

{EMAIL_SIG}

и кажи дали има линк за активиране на акаунта.

xainiken каза:
Може да е от бг файла за активиране на потребител, от мейл адреса му...

Я замени кода на файла language/lang_bulgarian/email/user_welcome_inactive.tpl с този код:
Код:
Subject: Добре дошли на форумите на {SITENAME}
Charset: windows-1251

{WELCOME_MSG}

Моля пазете този мейл! Той съдържа информацията за вашия потребител.

Потребител: {USERNAME}
Парола: {PASSWORD}

Вашият потребител в момента е неактивен. Можете да го активирате като посетите следния адрес:

{U_ACTIVATE}

Моля не забравяйте вашата парола, защото тя е кодирана и ние не можем да ви я пратим. Но в случай че я забравите, можете да поискате нова, която ще ви бъде пратена по същия начин като тази.

Благодарим ви, че се регистрирахте!

{EMAIL_SIG}

и кажи дали има линк за активиране на акаунта.

не, човече, не става ... той си беше същия темплейта ...
някакви други идеи ?

flesheater каза:
не, човече, не става ... той си беше същия темплейта ...
някакви други идеи ?

Изчерпаха ми са идеите вече :? Незнам от какво ще да е.

Back
Горе