M M0ns73R Registered 14 Юни 2007 #1 Абе хора,ако искам да вляза в сайта хостван от AppServer като си напиша IP адреса в полето за URL защо ми излиза там за потребител и парола на ADSL(аз съм на ADSL за това) някой да ми помогне!Моля ви! :?
Абе хора,ако искам да вляза в сайта хостван от AppServer като си напиша IP адреса в полето за URL защо ми излиза там за потребител и парола на ADSL(аз съм на ADSL за това) някой да ми помогне!Моля ви! :?
L LiRiX Registered 14 Юни 2007 #2 Защото на бтк айпитата са общи. Дори не са статични. При всички бТК потребители е така. едит: истрих 2 мнения; пичове придържайте се към темата.
Защото на бтк айпитата са общи. Дори не са статични. При всички бТК потребители е така. едит: истрих 2 мнения; пичове придържайте се към темата.
F fena Super Moderator 14 Юни 2007 #4 Smirnoff каза: ако си платиш нет за 50 лева месечно ще ти дадат статично IP :? Увеличете... Да май е от самата тарифа, защото на работата ми нета към бтк струва 70+лв и си има 1 статично реално IP
Smirnoff каза: ако си платиш нет за 50 лева месечно ще ти дадат статично IP :? Увеличете... Да май е от самата тарифа, защото на работата ми нета към бтк струва 70+лв и си има 1 статично реално IP
I index Super Moderator 14 Юни 2007 #5 В началото на месеца питах колко струва да си купа старично IP. Отговора им беше ,че трябва да съм на бизнес план.
В началото на месеца питах колко струва да си купа старично IP. Отговора им беше ,че трябва да съм на бизнес план.