Отново моята система за субтитрий

crazy_pi4

Registered
Ето за тези, които незнаят за коя система става въпрос, та проблема е следния когато кача един файл примерно subs.txt и после го кача пак изписва че е качен успешно, а си остава само единия файл и когато тръгна да кача файл със същото име но друго съдържание във папката на субтитрийте файлът е с новото съдържание т.е. старото се е премахнало но от сайта когато тръгнеш да сваляш ти сваля със старото съдържание за това искам да знам, ако някой тръгне да качва файл и файл със същото име същестува, да му изписва че файл с такова име същестува и да го качва. Дано сте ме разбрали ако не кажете да обясня по-подробно

1. Намери в upload.php следният код:
Код:
if ( $_FILES['userfile']['size'] > $MAX_SIZE) 
$message = "Този файл е над 2 GB.";

2. Под тези редове сложи:
Код:
if(file_exists($upload_dir.$_FILES['userfile']['tmp_name']))
$message = "Файлът, който се опитвате да качите вече съществува!";

съветвам те да обраничиш качването с акант и да дадеш само на определени хора да качават .. .. Аз лично се сещам как щеше да се направаи една проверка за съществъващо заглавие и да не поволява уплоад но това ако беще с mySQL а за проста база данни не се сещам .

@LinuxBG БРАВО

а как да махна тва за гласуването в бгтоп и горе на статистика да останат само брой субтитрий

в index.php
се намира след 170 ред ...
по добре го промени .. да не оплескаш нещата с таблиците ;)
около кода на брияча ... ;)

crazypi4 iма си специалне форум за тази тема, не и мястото тук. Колко плакахте всички, че искате нов раздел и никой не го ползва :o :(

Back
Горе