F fluden Registered 20 Май 2009 #1 Здр-те от няколко дни като влизам в сайта и ми изписва следната грешка и като дам ок се оправя...Идеи !? Ето я и самата грешка -->
Здр-те от няколко дни като влизам в сайта и ми изписва следната грешка и като дам ок се оправя...Идеи !? Ето я и самата грешка -->
F fluden Registered 20 Май 2009 #3 0u7 каза: Използвай ОПЕРА Мозила но никога Интернет Екслпоуер... Увеличете... С мозила никакви проблеми...Явно е че проблема е от Интернет Експлоурер-а. Благодаря ти +1 директно махам ИЕ.
0u7 каза: Използвай ОПЕРА Мозила но никога Интернет Екслпоуер... Увеличете... С мозила никакви проблеми...Явно е че проблема е от Интернет Експлоурер-а. Благодаря ти +1 директно махам ИЕ.
A Admin Registered 20 Май 2009 #4 paranoiac каза: Здр-те от няколко дни като влизам в сайта и ми изписва следната грешка и като дам ок се оправя...Идеи !? Ето я и самата грешка --> Увеличете... Туриста няма проблем с IE. Може твоя браузер да се е скапал нещо.
paranoiac каза: Здр-те от няколко дни като влизам в сайта и ми изписва следната грешка и като дам ок се оправя...Идеи !? Ето я и самата грешка --> Увеличете... Туриста няма проблем с IE. Може твоя браузер да се е скапал нещо.