Относно забележката.

Статус
Not open for further replies.

shukri_93

Registered
Пуснах тема която гласи"Някой може ли да ми намери песента kwame b. holland - monsta защото никъде нея намирам в нета.Благодаря ще съм благодарен на отзовалите се :lol: " и веднага "Подобни теми не се толерират. Всичко свързано с нелегален софтуер, музика, филми и т.н е забранено. Прочетете правилата ВНИМАТЕЛНО и избягвайте бъдещото им нарушаване. Лека вечер."Кое муе нелегалното :shock: Данеби да казвате че песента е платена?Ако е се извинявам но не слагайте направо забележки аз от къде да знам че е платена или нещо друго.Кажете"Тази песен е платена трябва да сия купиш от еди къдеси.."Тези забележки за нищо ги нямате.. :lol: :idea:

Спокойно , и аз имам такава забележка... Просто то си го пише в правилата , ние трябва да мислим , нормално е песента да е платена...

Запознай се с правилата, защото такива неща са забранени:
http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=47667 .
Всеки е предупреждавам ако се забележи. Tова , че не го виждате е защото не се прави публично.

Забележката е лична.
Никой друг не я вижда.
С нея те уведомяваме за правилата ако си ги нарушил и никой друг не
вижда какво пише.
Забележката е уместна. Не може да искаш линк (някой да ти намери песен), защото (вече) е забранено да се постват подобни линкове.

Забележката е "в добрия тон" не те обижда или унижава.
Просто модератор те уведомява (тайно) за правилата.
Не повтаряй същото нарушение втори път освен ако не искаш нарочно да го направиш.
Ако видиш някой друг да прави това нарушение натисни бутона "Докладвай".

Ако видиш тема в която някой прави нарушение но никой не му прави забележка то това може да е .
1. Защото не виждаш забележката
2. Защото публични забележки са забранени.
3. Защото не виждаш забележката.
4. Защото и да е имало публична забележка от някой то този някой е предупреден или блокиран, а забележката му е изтрита.
5. Защото не виждаш забележката.
6. Погледни 1-ва точка.

Ако някъде има тема, която според теб нарушава правилата но все пак
не е в коша или не е изтрита то приеми, че модераторите са решили, че не нарушава правилата.
Може да я докладваш. Веднъж.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе