Относно пощите...

purko

Registered
Ми да ви питам - имам много пощи в най-различни сайтове защото просто се нуждая от доста пощи ама незнам кой е най-добрия за тази цел - най-важна за мен е сигурността!

Ползвам услугите на GMAIL, ABV, PISMO.BG, MAIL.BG, EMAIL.BG, ама незнам коя е най-добра...

Коя бихте ми препоръчали?

Има разлика между българските и американските. Ако от abv.bg например пишеш на някой с американска поща е твърде вероятно писмото ти да бъде отхвърлено като спам. Ако от чужда поща, например yahoo.com пишеш на кирилица , писмото има проблем с енкодинга и не може да се чете направо.

Аз предпочитам gmail ама за жалост почнах с абв.бг и си е играчка да прехвърлям всички писма от там в gmail

Наскоро започнах да ползвам пощата на дата.бг, която е към гугъл и съм доволен.
Изглеждат ми стабилни. :)

Gmail.

С gmail може да получаваш писма от почти всички пощи а и да пращая от името на почти всички пощи.

Примерно аз съм настроил gmail да получава поща от всичките ми други пощи и най доброто е, че мога да изпращам през gmail писма от името на другите ми пощи.

Тоест на мен ми е нужен само браузер за да получавам и изпращам писма, чрез gmail от всичките POP пощи които имам. abv също е поп поща.

gmail няма спам.

В google toolbar-а ми се появява дали имам писмо и няма нужда да се логвам никъде.

Абе какво обяснявам.
google ще завземе всичко и макар, че това ме дразни просто нямам избор.
Те са най добрите и другите не могат да ми предоставят толкова екстри на едно място и толкова удобни.

Аз без firefox и google съм умрял от глад .

Gm@il :?: admin-а е написал 1 камара предимства.

+ преди на igoogle даже се виждаше дали имаш писмо, но сега нещо е спряно. Но все пак за мен е най-удобния и най-сигурния по отношение на качество.

Аз си ползвам abv, имам регистрация там от памтивека, дори паролата ми е 4 символна, не помня от кога не дават да се правят такива, комуникирам с писма всекидневно и съм абсолютно доволен. Всички останали екстри са просто... ами излишни, няма смисъл да сменям пощата, след като така или иначе няма да получа нещо по-добро от другите.

admin каза:
Gmail

С gmail може да получаваш писма от почти всички пощи а и да пращая от името на почти всички пощи.

тоя начин го пробвах за abv-то ама не се получава.. :?
идеи?

SandPrince каза:
admin каза:
Gmail

тоя начин го пробвах за abv-то ама не се получава.. :?
идеи?

Моята поща в abv е платена.
Само платените имат POP.

Горе