A Access Registered 29 Декември 2006 #1 привет урока е за 1 раздел от форума има ли възможност да се направят примерно още 1 или 2 раздела по- същия начин и как ще стане
привет урока е за 1 раздел от форума има ли възможност да се направят примерно още 1 или 2 раздела по- същия начин и как ще стане
A Admin Registered 29 Декември 2006 #2 http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=898 Добавих кода в урока.
I iwanov Registered 10 Януари 2007 #4 Аз имам проблем.Като напиша поста и като цъкна изпрати ми излиза това: Error in posting DEBUG MODE UPDATE phpbb_users SET user_posts = user_posts WHERE user_id = 2 Line : 508 File : functions_post.php Увеличете... После като цъкна Back поста е станал обаче незнам каква е тая грешка. Ако някой може плс да ми хелп. Благодаря предварително.
Аз имам проблем.Като напиша поста и като цъкна изпрати ми излиза това: Error in posting DEBUG MODE UPDATE phpbb_users SET user_posts = user_posts WHERE user_id = 2 Line : 508 File : functions_post.php Увеличете... После като цъкна Back поста е станал обаче незнам каква е тая грешка. Ако някой може плс да ми хелп. Благодаря предварително.