Относно Diablo 2 LOD

kitchenbg

Registered
Здравейте фенове, така ............. тази игра не си я бях слагал много време на компа, но ей така реших да тръгна из мрачните дълбини в света на Диабло! Обаче ми идва на ум ......... а и след като си намерих и отворих героя, имаше доста руни в него! Та въпроса ми е дали някой може .......... така случайно да ми каже някоя магическа дума, или рецепта за Асасинка. Смисъл такъв, имам броня, вилица със три сокета, ама пусто като не се сещам за нищо конкретно в момента! :?

Имаше една програма RuneWord
ето ти я :
http://www.mewgood.com/Diablo%20files/Misc/rww_v133b.zip
Въвеждаш един герой с еди кои си левел и като избереш кои руни имаш ще ти покаже думите който могат да се сложат.
Що се отнася до диаблото.. ако ти трябват хакове,едитори и някакви чиит програмки нета е пълен с тях .. (преди бях мн добър :D )

предпочитам чисто, както и уискито :D ! Смисъл такъв че мерси за предложенията, но друго си е да знам че съм си го направил без разни щуротии :?:

Знаеш ли , аз имам един Hero Editor който можеш да създаваш Items ,
пойскаш... Имам предвид руни , камъчета , оръжия , брони и какво ли не...
Ако искаш да ти го прата кажи. :)

advokata каза:
Знаеш ли , аз имам един Hero Editor който можеш да създаваш Items ,
пойскаш... Имам предвид руни , камъчета , оръжия , брони и какво ли не...
Ако искаш да ти го прата кажи. :)
това е много брутално! Може да се направи такъв герои с такива итеми, че като играеш и играта да те изхвърли защото неможе да сметне колко поражения нанасяш върху враговете и колко живот резорекваш от тях! :D
Но чесно казано се губи смисъла от цялата игра, ако го ползваш.

Чакай , кога съм казал че задължително трябва да модва статистиките на героя от едитора? Мога да го дам този едитор за да си направи предметите който иска и това е. Толкова ли е брутално?

advokata каза:
Чакай , кога съм казал че задължително трябва да модва статистиките на героя от едитора? Мога да го дам този едитор за да си направи предметите който иска и това е. Толкова ли е брутално?
Е, да! Може да си направиш един нормален итем който искаш за даденият герой!

Горе