Отностно търсачка

djvato

Registered
такам ... искам да направя търсачка в сайт която търсачка да търси в два три сайта , защото моя интернет доставчик има free сървари които търсачки потребителите се оплакват , че не търсели търсачките добре :roll: та мисълта ми е тук някой да ми помогне за направата на търсачката :wink:

прави се една форма за попълване. където се слагат линковете, но 1 по 1 ще е дразнещо и затова може да се направи лов за линкове система. text форма. С една функция се разделят линковете, с още една се взима края на линка, демек името на файла и след това се записват в една база линковете и имената на файловете :-)
това е трудната част а самата търсачка след това е елементарна за направа вече :-)

jooorooo каза:
прави се една форма за попълване. където се слагат линковете, но 1 по 1 ще е дразнещо и затова може да се направи лов за линкове система. text форма. С една функция се разделят линковете, с още една се взима края на линка, демек името на файла и след това се записват в една база линковете и имената на файловете :-)
това е трудната част а самата търсачка след това е елементарна за направа вече :-)
еми незнам ама ако това е търсачката : http://djvato.freehostia.com/search само трябва да направя това което ми каза ама малко ще трябва едитване щот тази търсачка е с директории :roll: значи трябва да го направя с един фаил и вътре да са линковете :roll:

Тази няма да ти помогне. след повече записи, което ше е със 100% над 1000 реда да кажеме и ще почнат мижерии. MySQL трябва

jooorooo каза:
Тази няма да ти помогне. след повече записи, което ше е със 100% над 1000 реда да кажеме и ще почнат мижерии. MySQL трябва
ем щом трябва дай нещо ICQ някакси да се свържа с теб само не skype там повече няма да влезна :roll:

Back
Горе