От къде да чета уроци за Flash?

Статус
Not open for further replies.

HunteR

Super Moderator
Така реших да уча Flash ама нищо не разбирам от тоя език.
Та искам да ми дадете уроци да чета ама като се почне от 0-та :)
Защото много яки дизайнове стават на Flash ;)

HunteR каза:
хах пич мн яките дизайни не стават от Flash
има мн добри сайтове направени на флаш но самите картинки, всичко е рисувано така че най добре научи първо Photoshop
ако искаш сайтове за уроци на Flash все пак пиши на лично да не правим реклама :)

Не аз знам,че има и картинки, но като влезна в някакав як Flash сайт и някаси всичко се мърда и е много яко.Докато при обикновенните смисъл дето не са с флаш някакси сичко е спряло само тук там някво гифче се мърда :)

Определено.На нея ного лесно се правят векторни анимаций, а със АкшънСкрипт стават чудеса.

kalo_g каза:
HunteR каза:
има мн добри сайтове направени на флаш но самите картинки, всичко е рисувано така че най добре научи първо Photoshop
ако искаш сайтове за уроци на Flash все пак пиши на лично да не правим реклама :)

Xaxa не ме карай да се смея, на флаш нещата са 100 пъти по яки от сички други програми и тем подобни глупости.Сайтовете на флаш са най актрактивните и най-добре изглеждащи.С тая програма може да направиш всичко, ама всичко за което се сетиш, стигада знаеш ActionScript.

По добре не се казвай неподготвен :x

hishnika каза:
kalo_g каза:
HunteR каза:

Xaxa не ме карай да се смея, на флаш нещата са 100 пъти по яки от сички други програми и тем подобни глупости.Сайтовете на флаш са най актрактивните и най-добре изглеждащи.С тая програма може да направиш всичко, ама всичко за което се сетиш, стигада знаеш ActionScript.

По добре не се казвай неподготвен :x
не се изказвам не подготвен мн добре знам как се работи с флаш и AS
но той каза че му харесва външният вид на сайта
сугласен съм че стават чудеса дори в момента си правя сайт на флаш :?: :?: :?:

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе