Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
хах пич мн яките дизайни не стават от FlashHunteR каза:Така реших да уча Flash ама нищо не разбирам от тоя език.
Та искам да ми дадете уроци да чета ама като се почне от 0-та
Защото много яки дизайнове стават на Flash![]()
kalo_g каза:хах пич мн яките дизайни не стават от FlashHunteR каза:Така реших да уча Flash ама нищо не разбирам от тоя език.
има мн добри сайтове направени на флаш но самите картинки, всичко е рисувано така че най добре научи първо Photoshop
ако искаш сайтове за уроци на Flash все пак пиши на лично да не правим реклама![]()
не се изказвам не подготвен мн добре знам как се работи с флаш и AShishnika каза:kalo_g каза:хах пич мн яките дизайни не стават от FlashHunteR каза:Така реших да уча Flash ама нищо не разбирам от тоя език.
има мн добри сайтове направени на флаш но самите картинки, всичко е рисувано така че най добре научи първо Photoshop
ако искаш сайтове за уроци на Flash все пак пиши на лично да не правим реклама![]()
Xaxa не ме карай да се смея, на флаш нещата са 100 пъти по яки от сички други програми и тем подобни глупости.Сайтовете на флаш са най актрактивните и най-добре изглеждащи.С тая програма може да направиш всичко, ама всичко за което се сетиш, стигада знаеш ActionScript.
По добре не се казвай неподготвен :x