Охладител за Socket LGA775

DarkAngelOfhope

Registered
Предложете някой добър охладител за Socket LGA775, ако може да е до 30 лв и да се справя по добре от боксовия. Мисля да го ползвам за CPU Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz и искам да clock-вам ... на капака на кутияте, срещу процесора, ще сложа и два 12 см вентилатора ARCTIC Fan 12, 1500rpm

Линк за картинката: http://www.reset.bg/catalog/popup_image.php?pID=3848

Благодаря предварително :)
 
Да и аз го гледах тоя и мисля че е добър ... а и аз ще пазарувам на диларски цени така че може и да се впиша в 30 лв, а и да ги превиша малко няма да е голям проблем ... надявам се :)

Ако има още предложения пишете :)
 
Още 1 глас за Arctic - хем тихо, хем ефикасно ;) Дори на захранването вентилатора ми е Arctic
 
Поръчах си Arctic Cooling Freezer 7 Pro и днес може би ще го имам както и 2хARCTIC Fan 12см и един 8 см. Утре или в неделя ще гледам да успея да изрежа капака и да монтирам всички охладители :)

Точката отива за crazy_dog тъй като той предложи първи :)

Като сложа охладителите може да спореля резултата :)
 
Снощи сложих охладителя на процесора и първите ми впечатления не са много добри ... без клок на 100% процесор стига до 61 градуса, а с боксовия охладител с клок от 700 Мхз на 100% товар стигаше до 55 градуса ...

Днес като се прибера от работа ще го огледам пак дали контактуват добре помежду си и дано да се оправят нещата ...
 
Виж сега, производителя дава от 2 до 3 дена работа на охладителя за да може термопастата да влезе в "работен режим". Също ако не си го поставил правилно ще имаш проблеми!
 
това за 2-3 дни не го знаех ... значи сега като се прибера ще извадя дъното от кутията и ще монтирам охладителя на спокойствие и на широко за да се уверя че е поставен правилно и ще почакам 2-3 дни дано да има ефект :)

Все пак освен че ти ми го препоръча прочетох и разни статий и тестове с охладителя и се справяше добре ... няма логика при мен да не се справя ... :)
 

Горе