ПОМОЩ!

• Автор Автор zevs
  • Начална дата Начална дата

zevs

Registered
Хора кажете ми на Inision Power Board къде се намират header и footer файловете (както във phpBB2 има такива файлове в тимплейта). Плс кажете за да си сложа брояча и баннера за който са ми платили за реклама !!

V admin panela potarsi TEMPLATES -> SNIPPETS
Ako ne me lazhe pametta tam trqbva da izberesh MAIN, kato sa izbroeni koi komponenti vkluchva i sred tyah sa header i footer-a.

P.S
Ne se opravdavai za latinicata, a si opravi nastroikite na browser-a :evil: :wink:

батка нещо не намирам такова нещо като Templates>>snipets

В кое от менютата е

managment
look & feel
tools & settings
compnents
admin

??? Никъде не го намерих :shock: :x

look & feel или components трябва да е.
По спомени ти пиша, последния IPD форум, който съм настройвал беше преди около година все пак

А ако искате да махнете нещата от сорта IPB (R) или (C) или нещо като Unrigistered version, отворете фуутъра, там ще намерите кодове от рода на {ne6to si}, сега трябва да намерите кой точно е надписа, обаче не може да го изтриете защото системата на позволява да не съществува този ред :)
Просто пишете :)
Мисля и че това ще ви е от полза :wink:

Дидо, като за безплатно ползване на какъвто и да бил софтуер (в случая форум) не мисля, че е коректно да даваш такива съвети...даже е меко казано неморално и недопустимо!

Мхм.. щото имах ена версия на IPB, отдолу пишеше By нзкойси и също не можеше да се махне :) (но не беше нещо от рода на by IPB group или by IPB..)
Както и да е.. не го махайте това унригистеред вершън :lol:

Back
Горе