ПРоблем със сайта

godliketeam

Registered
Абе имам един проблем на скоро се появи незнайно що начи на всякаде по сайта има ето този знам като се отваря с МОзилата ето тоя знак - �
А с Internet Explorer някакъф квадрат как да го оправя :(

godliketeam каза:
Абе имам един проблем на скоро се появи незнайно що начи на всякаде по сайта има ето този знам като се отваря с МОзилата ето тоя знак - �
А с Internet Explorer някакъф квадрат как да го оправя :(
я кажи точно на кой панели имаш този проблем да ти кажа как да го оправиж !

знам защо! сега ще ти обясна как да го орапвиш
отвори: infusion/last_articles_panel/latest_articles_panel.php
намери този ред(някъде към 23-4ред е):

$itemsubject = trimlink($data['article_subject'], 23);

тази цифра показва колко символа да се показват в този панел!
в случея при мен е 23 (така аз съм го направил).Ако са по малко то накрая добавя този знак!
този ред го търсиш в панелите в който имаш този знак аз така оправих проблема си!

нали ти казах виж ми поста дето съм написал това което да търсиш! в някой файлове го има по 2пъти и ако промениш само 1 път няма да има полза! от това е проблема 100%

Преди имаше такъв проблем с други букви и се оказа, че е от COLLATION на базата данни http://www.web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=20967&postdays=0&postorder=asc&start=0

пич разгледах и пробвах всичко но остана 1 линкче дет не бачка не се отавря явно темата е била изтрита или др. и така пак не направих нищо ! Ако може някой да напише как да се оправи точно ! Ще го черпя :)

Не мисля че е от хостинга , защото преди този проблем го нямах .Можели да се оправи ако изтегла нов Fusion БГ да заменя някои файлове и да се оправи и ако може кои файлове да заменя по точно ? :( :cry:

godliketeam каза:
Не мисля че е от хостинга , защото преди този проблем го нямах .Можели да се оправи ако изтегла нов Fusion БГ да заменя някои файлове и да се оправи и ако може кои файлове да заменя по точно ? :( :cry:
направо инсталирай нов!

Back
Горе