Пак въпрос за кирилицата?

android

Registered
Инсталирах и направих всичко според инструкциите. Нещата бяха наред, докато не се опитах да сменя езиковите настройки. Сложих ги на Bulgarian, но форума продължаваше да си излиза на английски. Само като администратор го виждах на български. Изнервих се и записах файловете от българския превод върху съответните на английски в /lang_english и нещата се оправиха. Всичко, което опитах дотук работи.
Въпроса ми е:
Това, че сложих файловете от българския, върху тези в /lang_english, проблем ли е за правилната работа на форума?

няма да е проблем. Само ще ти излиза че си с английски стил пък ще ползваш български.

Езиците се сменят от контролния панел на администратора от Обща конфигурация (това е за дефаулт език). Иначе също от профилите на потребителите може да се сменят езиците, ако си сложил папката с българския език при английския.

в папка languages трябва да има: lang_bulgarian и lang_english

за да работят и двата езика.

От тук можеш да си дръпнеш български: http://www.phpbb.com/files/language_packs_20x/lang_bulgarian.zip

Ето снимка от къде се сменят езиците от админа:

untitledlv8.png

от профила:

untitledui5.png
:?:

Няма проблеми :?:

Пак заповядай :wink:

Ако имаш въпроси пиши на ЛС защото може и да не следя темата дълго време.. :?:

Да, аз го смених /както е показано на снимката/, но въпреки че беше на Bulgarian, пак си излизаше на английски. Само когато бях логнат като администратор го виждах на български.

разбира се.. понеже сега си направил промяната а не преди твоята регистрация (което е невъзможно за админа) трябва да си го промениш и от профила :wink:

Админ Панел -> Обща конфигурация -> Основен език - Bulgarian

Ставало е така понеже си бил задал английски за основен език,а на твоят профил/акаунт ти е било зададено български език и става така ,че ти си с бг език а останалите с английски.

И на двете места бях го оставил на Bulgarian, но не се получаваше. Приемаше само настройката за администратора. Накарах за всеки случай няколко човека да влязат от други места, но те го виждаха на английски, въпреки че бях задал в общите настройки Bulgarian.

Ще го инстална пак и ще опитам отново, ако пак не стане - ще запиша пак файловете от /lang_bulgarian върху тези в /lang_english и ще карам така :D

Оказа се, че е от инсталацията проблема. Сега направих инсталацията "ръчно", не през cPanel-a на хостинг доставчика и нещата са OK. Български, английски - всичко е ОК.

Още веднъж мерси за бързите отговори ! Супер сте !

Back
Горе