Памагайте че цял ден цикля над това!!

efond

Registered
Значи почнал сам този урок :

http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=389

и сам зациклил на този ред

Код:
MySQL server: localhost 

User name:

password:

Database: blg_blog

Като почвам да правя настройките ми се получава това:

sqlho4.jpg

Инсталирал сам appserv и всичко си е наред, просто не може нещо да ми се зареди blg_blog.sql.

някй да може да ми помогне?

а ти създал ли си този скуел файл пък и юзърнейма и паслорда вярни ли са ти ако въобще си ги въвел

има аз съм с него :)

shaxaaa каза:
а ти създал ли си този скуел файл пък и юзърнейма и паслорда вярни ли са ти ако въобще си ги въвел

еми файла е прикачен към уроците , просто не мога да разбера защо не мога да заредя .sql файл. Иначе юзърмането сам го оставил на root пак паса сам сигурен че вярно го пиша.

Някой някакви идеики? :cry:

влез в localhost:порта на който си го настроил/phpmyadmin и от там си направи БД ... като си направиш базата данни и сложиш на онзи код root и пасса ти би трябвало да стане ... кажи дали е станало ...

morkov4o стана , мерси много . имах проблем с версията на аппсерв но сложих друга и сега всичко е 6 .

мерси

пак заповядай :) то междудругото Appserv моя лично ми прави малко проблеми със сесиите :( айде като пробваш нещо със сесии ми кажи твоята дали ти прави проблем ... по специално новините на стаф дето са :) ако не ти правят проблеми при писането на нова новина горе има раоти дето казват нещо си за сесиите ако няма проблем ми кажи с коя версия си плс :)

Back
Горе