rUMENcho Registered 4 Декември 2007 #1 Абре я кажете някой панел който да прави статистика на сайта ми. Под статистика имам в предвид ... брой статии, новини, снимки, файлове, връзки, потребителите ... такава статистика. Някой срещал ли е подобен панел/мод/инфюжън. П.С. Не става дума за stats_info_panel Благодаря
Абре я кажете някой панел който да прави статистика на сайта ми. Под статистика имам в предвид ... брой статии, новини, снимки, файлове, връзки, потребителите ... такава статистика. Някой срещал ли е подобен панел/мод/инфюжън. П.С. Не става дума за stats_info_panel Благодаря
M MontefuckeR Registered 4 Декември 2007 #2 аз си бях писал такъв панел не е трудно.Правиш конекция към базата данни после маркираш таблицата и полето и ги изкарваш :?:
аз си бях писал такъв панел не е трудно.Правиш конекция към базата данни после маркираш таблицата и полето и ги изкарваш :?:
rUMENcho Registered 4 Декември 2007 #3 Ай да ми го пратиш плс ... че така като ми го написа това ... надали ще мога да го направя
M MontefuckeR Registered 4 Декември 2007 #4 rUMENcho каза: Ай да ми го пратиш плс ... че така като ми го написа това ... надали ще мога да го направя Увеличете... нямам го изтъркал съм го.Ако намеря време ще ти напиша едно :?
rUMENcho каза: Ай да ми го пратиш плс ... че така като ми го написа това ... надали ще мога да го направя Увеличете... нямам го изтъркал съм го.Ако намеря време ще ти напиша едно :?