Паролите на потребителите ?

Marik

Registered
От къде мога да им видя паролите поне да ги въстановя ръчно форум потребителите ми че с това import & export не се получи ... :roll:

и поне как да ги дисшифровам щото в базата данни не пише :roll:

Marik каза:
От къде мога да им видя паролите поне да ги въстановя ръчно форум потребителите ми че с това import & export не се получи ... :roll:

и поне как да ги дисшифровам щото в базата данни не пише :roll:

Не можеш да ги "дешифроваш".
Това е хубавото на хеша.

да но виж са инсталирал съм нов форум с нова база данни искам да си прехвърля поне потребителите с техните пасове давам импорт не се получава дава ми грешка давам SQL пиша там кодовете за регистрираните потребители пак дава грешка Какво да правя ? :cry:

Дай Export на таблицата phpbb_users от базата данни на стария форум с phpmyadmin като .sql файл, изтрий същата таблица от базата данни на новия форум и после дай Import в базата данни на новия форум, избери .sql файла който направи по-горе и дай Go.

Не съм го пробвал, просто предложение. Пробвал съм го с тракер и стана.

Така и действам сега ще опитам само да вида че като дам import ми дава цялата база данни да вида от къде импортна само това дето вика

Marik каза:
Така и действам сега ще опитам само да вида че като дам import ми дава цялата база данни да вида от къде импортна само това дето вика

Може да си избереш таблицата.

а имали значение като SQL - zinpato или SQL само като документ който да го пастна

и Унижощаване ли да дам на новата база данни там тая таблица phpbusers

Отваряш списъка с базите данни, ако новата БД се казва forum цъкаш върху нея и трябва да виждаш списъка с всичките таблици в нея. Отгоре над списъка има бутон Import, натискаш го и оттам избираш .sql файла.

Направи си го само SQL документ.

ПП: Изтриването става след като си цъкнал отляво върху таблицата phpbb_users и вече виждаш колоните в тази таблица (user_id username user_password и т.н.) пак най-горе имаш бутон Drop. Иначе ако не си влязъл в таблицата ще ти изтрие цялата БД.

Просто направи база данни със същото име и пас като старата. Качи си форума, инстални го и след това качи бд-то през форума :?:

-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.7.0-pl2
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Хост: localhost
-- Време на генериране: 4 февруари 2007 в 01:34
-- Версия на сървъра: 4.0.16
-- Версия на PHP: 4.4.1
--
-- БД: `Bazata-DANNI`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Структура на таблица `phpbb_users`
--

а това с него ли да го копирам
че новата ми база данни не се казва така

Marik каза:
хахах прехВЪРЛИХ userite благодаря ви многО

А СЕГА КАК ДА ПРЕХВЪРЛЯ ПОСТОВЕТЕ ? :roll:

Така не става.
Не може едно по едно.

Дай цялата я прехвърли.
Защо едно по едно?

еми щото като дам цялата ми дава грешка.... и кво унищожавам старата и прехвърлям новата ? това ли ти е идеята ?

Мен ми се щеше да си прехвърля userite и постовете дори и да са набутани в 1 раздел пак после ще ги прехвърлям по разделите си.

Направих го и виж какво ми се показва като влезна в форума са

phpBB : Critical Error

Error creating new session

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'session_admin' in 'field list'

INSERT INTO phpbb_sessions (session_id, session_user_id, session_start, session_time, session_ip, session_page, session_logged_in, session_admin) VALUES ('e002b39c3205def439653858e0c5cece', -1, 1170583586, 1170583586, '55bbbd79', 0, 0, 0)

Line : 187
File : sessions.php

Постовете са в таблици phpbb_posts и phpbb_posts_text обаче идея си нямам дали не са свързани с още.

Идеята му е да прехвърлиш цялата база данни наведнъж с всички таблици.
Но мисля, че няма смисъл ако и стария и новия са ти на едно и също място (примерно на PC-то у вас). Просто в директорията на новия форум намери файла config.php и редактирай тези редове да ползват старата БД.
Код:
$dbhost = 'localhost';
$dbname = '*****';
$dbuser = '****';
$dbpasswd = '*****';

като ги редактирам става следният проблем.

Код:
phpBB : Critical Error

Error creating new session

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'session_admin' in 'field list'

INSERT INTO phpbb_sessions (session_id, session_user_id, session_start, session_time, session_ip, session_page, session_logged_in, session_admin) VALUES ('1643643d66a9523b729747cef1ee12e8', -1, 1170584041, 1170584041, '55bbbd79', 0, 0, 0)

Line : 187
File : sessions.php

Back
Горе