Пароли?

purko

Registered
Какви пароли ползвате? Имам предвид една и съща парола във всичките ви регове?

И един въпрос: Като имам 100 различни регистрации на какви ли не места как да помня паролите навсякъде? Има ли някакъв софтуер?

Правиш си един текстови файл на компютъра и си ги записваш :D, или на листче под възглавницата, хората са измислили всякакви такива лекове срещу забравянето, все пак то съществува от векове.

Аз пък сменям 2-3 пароли за най-несигурните и неинтерсуващите ме сайтове - лесна ,за по-добрите и струващи си много сложна ,а за хост - най-сложната ми

Когато след време ви откаднат емайла ще съжелявате , че не сте си сложили най-сигурната парола :) . От емайла мога да ви прониква в хоста,сметка в еPay,skype и общо взето всичко . Замислете се ...

stoqnski каза:
Когато след време ви откаднат емайла ще съжелявате , че не сте си сложили най-сигурната парола :) . От емайла мога да ви прониква в хоста,сметка в еPay,skype и общо взето всичко . Замислете се ...
Освен ако не си си изтрил всички писма :)

msirius каза:
stoqnski каза:
Освен ако не си си изтрил всички писма :)
-> Забравена парола ;)

Back
Горе