Печелене на пари ! :)

Статус
Not open for further replies.

exp

Registered
Неска попаднах на 1 сайтче и дават на клик по 10 цента за час и нещо направих над 10 долара няма закво да ви лъжа който не вярва ще му покажа скреен шот колко съм спечелил засега ! значи ето малко въведение как се печели
Регистрирате се > влизате си в акаунта > влизате в Earnings Area >Clicks Links ( има и други опции вие си избирате на всяка се плаща различно ) аз лично съм на тая клик линкс и трябва да чакаш по 25 секунди и да натиснеш цифрата която ти показва горе елементарно е та ето и самият сайт
http://www.boxofdollars.com/index.php

моля влезте с моя реферал получавам някакъв бонус но и аз незнам какъв

а как се взимат парите ли ? ? ? чрез Paypal или Е-голд това е от мен надявам се да съм ви бил полезен ! ! !

edit by mizarck!

Можеш да покажеш screenshot, а можеш ли да кажеш, че със сигурност си ги получил тези пари? Защото ето аз казвам сега в темата:
exp спечели от мен 1000лв.
А дали ще ти ги дам? :!:

Такова сайтове вече се множат като гъби.Вчера бях попаднал на подобен,но за да си получиш парите ти трябва да имаш кредитна карта :?
Аз бях си играл по едно време на един друг сайт,който ти изпращат парите по пощата,но имаше много лична информация и не се регистрирах,защото не съм сигурен дали няма да злоупотребят с информацията.

значи в момента съм направил 15 както съм показал на снимката трябва да се направят 50 и тогава пише че може да ги вземеш

bbb.JPG

Намерих онова сайтче,за което ви приказвах.Много е улеснено от към парите(Пращат ги по пощата).Регвате се и печелите пари като си инсталирате една малка програма за реклама.
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=BahFullFen
Трябва само да оставите човечето да вари и парите се събират,които са изразени в точки.Като почнете на 1000 точки правите 0,01$,но когато натрупате реферали става много по лесно.И сега като преди не можех да събера такива сега може и да ми провърви :)

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе