Писане в дизайна

oXteR

Registered
Въпроса ми е следния :
Правя сайт с фотошоп и вече е готов но на някой места изкам да пиша разни работи но като го направя хтмл от фотошопа и се оказва че на маркираните места нз с кое беше не мога да пиша някой може ли да ми каже как става това 8)

Не можеш да пишеш, защото това са jpeg файлове ..Сложи ги като background в страницата и пиши отгоре...

Става в хтмл файлове като направиш жпг в хтмл но като пиша и ми става един цвят (какъфто си избера) та въпроса ми е за пишеш в цветния дизайн

Сигаааа....
Имам си готов дизайн с фотошоп и изкам да го направя така че да пиша в картинка и да го направя хтмл файл знам как се прави хтмл но като го направя така изкам индех.хтмл да има празно място в което да се пише но отзад да се с картинка или нещо с много цветове 8)

Виж сега. гледай да ограничиш текста по картинките до минимум. Повечето текст си го пишеш в кода. Няма проблем и да е на картинки, но сайта става много "тежък" :)

PoDMaTRiX каза:
Виж сега. гледай да ограничиш текста по картинките до минимум. Повечето текст си го пишеш в кода. Няма проблем и да е на картинки, но сайта става много "тежък" :)

Например имам снимка и изкам като го направя в хтмл файл отзад да мога да пиша :shock:

oXteR каза:
Например имам снимка и изкам като го направя в хтмл файл отзад да мога да пиша :shock:

Отзад ?? Зад смимката ли ? (няма да се вижда )

Все едно каде е само да мога да пиша отзад защото като направя едно мену и няма как да го направя :D

Искаш да напраиш няква снимка и зад нея да сложиш текст или нещо друго ?

Обеснявам за 5-ти път :) Правя сайт за СМС-си и изкам да го направя така че формата за изпращане да е с дизайна на фона на страницата :D

unknown каза:
http://web-tourist.net/project/unknown/tovali.html Това ли имаш предвид ?

Е не е ли това,само че на мястото на "Доколкото разбрах това искаш" слагаш формата и така

Май никой няма да те разбере. Я по добре дай някакъв пример.

Back
Горе