Писане с bold

alex95_bg_2

Registered
Не се ли дразните като някой пише с болд италик или подчертано
Доста дразнещо е, поне за мен. Защо не се сложи едно правило за това, например да не може целия пост да е в стил, или пък в някой цвят например червено, etc. Форума става по-грозен така според мен :)

alex95_bg_2 каза:
Доста дразнещо е, поне за мен. Защо не се сложи едно правило за това, например да не може целия пост да е в стил, или пък в някой цвят например червено, etc. Форума става по-грозен така според мен :)

Бе къде има такова нещо?

Аз обичам да си пиша с italic и никой не може да ме спре , ако има правило да не пишем с italic мога да спра да пиша (не ,че и сега много пиша) ,но мисля .че italic-а е най-малкият проблем

admin каза:
alex95_bg_2 каза:

Бе къде има такова нещо?

Доста потребители пишат с болд или с италик постоянно, всичките си мнения. Гадно е.

Мен това изобщо не ме дразни. Всеки да си пише както си иска. Така че, няма смисъл от такова правило (според мен).

admin каза:
alex95_bg_2 каза:

Бе къде има такова нещо?

http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=77934

НЕ!
Защо да ме дразни.. Болд използвам за важен текс, който трябва да се види..
Италик използвам много рядко, но се случва, когато ми трябва да напиша нещо НЕ толкова официално..
Подчертано използвам вместо да използвам УРЛ към някои сайт (повечето случеи коомбиниран с БОЛД).

Аз мисля,че те са сложени с някаква цел и не бива да се махат :)

Те именно за това са сложени, ами не за да пишеш цялото си мнение с тях без да има конкретна причина.

K0ceTo каза:
Те именно за това са сложени, ами не за да пишеш цялото си мнение с тях без да има конкретна причина.

Явно някой го смята за "готино" и затова пишат така.. :lol:

dELux_nike каза:
И мен много ме дразни наклонен. Иначе одебелен не толкова
То и мен ме дразнят хора, дето правят постоянно правописни грешки, ама не се оплаквам. Може да се направи някаква забележка на тия дето правят така, но пък чак с правило да се забрани... доста крайно.

crazy_pi4 каза:
dELux_nike каза:
И мен много ме дразни наклонен. Иначе одебелен не толкова
То и мен ме дразнят хора, дето правят постоянно правописни грешки, ама не се оплаквам. Може да се направи някаква забележка на тия дето правят така, но пък чак с правило да се забрани... доста крайно.

Знам че правя :D

Ми значи според мен ако един потребител пише постояно със болд дасе наказва по някакв начин но само ако е системно това се отнаса и за другите видове писане, защото ако се махнат ще е много гадно защото така хората подчертават че е важно да се види

Replace каза:
Аз обичам да си пиша с italic и никой не може да ме спре , ако има правило да не пишем с italic мога да спра да пиша (не ,че и сега много пиша) ,но мисля .че italic-а е най-малкият проблем

Не те разбрах?

bbcode са разрешени само за да се индикира по някакъв начин част от текст.
Не може да се ползва постоянно за всичко.
error мисля, че го баннах за много забележки но ако не съм ще го направя следващият път.
Ако някой пише с главни букви, ползва постоянно или други странни
методи за да се различава (или да е готин) няма да изкара дълго тук.

Всеки си има право сам да избира начина на открояване на неговата писмена мисъл.
Все пак за това е измислен този ббкод който всички ползваме.
Един го дразни, друг не . Но не бива и не е редно да правим правило за забрана на ббкода.
Както всеки има собствен индивидуален почерк,
така и тук също има такъв.
Едни обичат да пишат с син , черен или червен химикал и т.н. ,
както и тук избират с какъв цвят да пишат.
Меко казано не бива да издребняваме за такова правило.
Може да се насочим към нещо по важно и полезно, от колкото това.

Back
Горе