Плащам си за помощ за PHP проект . София.

sergomarkov

Registered
Плащам си за помощ за PHP проект . София. Нямам опит, но ми се налага служебно. Той проекта е направен, но не мога да добавя към него нова справка.
Чакам вечер на E-mail или на д. тел. 02/889-55-35, или 0888-94-55-61

jooorooo каза:
мда. поясни малко.

Момчета, просто съм го закъсал с тази задачка. Може да е за два часа или два дни за някой от вас. Ама аз не отлепвам. Базата ми е ясна, ама като нямам PHP мислене...
Създадена е база на MySQL. Има към 100 записа, няма да са повече от 1000 като се налее. Но има 8 таблици, като полетата, съответно променливите са около 300. Логиката е следната: въвеждат се доклади от проверки и се сумират констатациите по пера: бр. хора, пари по сметки и т.н. до 300. Валидират се част от полетата по време: да не би да сложиш дата на отчет за събитието преди него и подобни.
Справките се вадят от една форма с няколко combo бокса. Е, към тях искат да добавя таблица, която да помни тримесечните отчети. Т.е. сумите от тези 300 променливи. Ако някой помогне за 3, мисля че ще се оправя с останалите. Не съм бос в материята, но съм работил от Windows приложенията с Access, а то не е програмиране. А за Oracle на времето бяхме голям екип и е различно. Труден преход... Нерде Ямбол, нерде Стамбул. Т.е. "нерде vax fortran нерде php".
Това е.
Серго

Аз исключих :shock:
Не мога да зацепя пък и не ми се струва много лесно
мосля че по тоя впрос съм пас :arrow:

Егати обяснението! :shock: Прилича на кандидат-студентска задача за за профил "Математика и счетоводство" от Софийския :shock:

m3 каза:
Егати обяснението! :shock: Прилича на кандидат-студентска задача за за профил "Математика и счетоводство" от Софийския :shock:

затова човека не навярно е споменал:

Плащам си за помощ за PHP проект

:wink:

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ОБАДИХА ТУК, С МЕЙЛ ИЛИ ПО ТЕЛЕФОНА. ЕДИН ХУБАВ ЧОВЕК ОТ ВАС ВСИЧКИТЕ РАЗБУЛИ МЪТИЛКАТА ПО ЗАДАЧАТА И ЩЕ СВЪРШИМ РАБОТАТА.
ЩЕ ВИ РАЗКАЖА РАЗВИТИЕТО.
СЕРГО

Back
Горе