Плс Хелп!

SDB15

Registered
Аз съм нов във форума и моля ако някой знае някойя онлайн игра на български и да има респект като бгмафиа.ком ! Защото аз знам само HTML и го знам до хиперлинковете! а с HTML не става да се прави игра а PHP е много трудно да се учи и ако има някой навит да ми обарне вниманйе и да ми помогне защото искам и аз да съм админ а не да гледам само! :(
Мерси предварително!

С Уважение "SDB15"
 
Игри колкото изкаш и то безплатни но не са преведени на бг сам трябва да ги превеждаш
http://hotscripts.com/PHP/Scripts_and_Programs/Games_and_Entertainment/index.html
но линка който ти дадох има всякакви игри и платени и безплатни избираш си една безплатна игра
теглиш я
превеждаш я и си готов
а ако има проблем пиши в форума

пп php не е труден език просто изка да му се отдели повече внимание и време за да се научи
 
Еми ман аз като тръгнах да го уча само до 10 реда стигнах и се отказах нищо не разбрах! Докато за HTML беше по лесно поне разбирах а в PHP е бая трудно има 10000 поне нови работи за разучаване а аз искам да ти кажа не да тегля игра а онлайн в интернет кадето се играе с база дани като Битка.Нет , БгМафиа.Ком и други!
 
Извинявам се че пускам пак нов пост!
Извинявай ама нищо не разбрах в сайта кадето си ми дал нямам си и понятие а аз искам да имам игра и то да е на български ако знаеш колко много предложения имам за игра като БгМафиа.Ком нямаш си на идея толкова си представям че си нямате на идея! Казвам си го открито защото няма какво да лъжа и няма срам в това и тези мой идей за онлайн игра на български няма да станат :cry: но нестава да карам други да прават вместо мене то брат ми разбира малко ама не иска да учи а той знае не много ама ако почне да учи за 1 седмица ще го е научил перфектно ама той не иска и какъв е извода моя брат(батоко) не иска да прави игра ,а кой друг ще тръгне да ми прави онлайн игра за мен! И то както аз искам! НИКОЙ!!! :) но не се ядосвам малчъ си но са си го казах!
 
В сайта който съм ти дал има свободни кодове на онлайн игри
те се теглат от бутонна Download самоче не всички имат този ботон защото не всички са свободни кодове
а що се отнася до идейте ти за игри щом неможеш да се справиш сам по добре си намери екип от 5-6 човека който да направят играта и всичките да сте автори на играта по този начин всички печелят
иначе ако изкаш сам да пишеш игра то това може да отнеме и години докато ако си в екип с много хора може да отнеме само няколко месеца ако екипът найстина си разбира от работата де
 
Най-добре е според мен да поучиш още малко html и след това да си вземеш някоя книжка за php.. :)
успех ;)
 
:D хехехе на вас Ви е лесно с думи ама не става тека до екип аз немам много пари че да плащам първото е това не съм с добра финансова точка се пак съм на 15 и половина год. и бачкам строителство! Не са много парите който дават поне има да си плащаме сметките от тока :DЧестита Нова Година!
 
SDB15 каза:
:D хехехе на вас Ви е лесно с думи ама не става тека до екип аз немам много пари че да плащам първото е това не съм с добра финансова точка се пак съм на 15 и половина год. и бачкам строителство! Не са много парите който дават поне има да си плащаме сметките от тока :DЧестита Нова Година!
Няма значение какво работиш, всеки бачка нещо важното е да имаш желание и ще постигнеш всичко каквото искаш, но трябва да вложиш усилия. Как пък ще ни е лесно на думи помагаме с каквото можем, но ако нямаш желание какъв е смисъла да обясняваме. И Честита нова година.
 
Разберете имам голямо желание вчера staf ти четох уроците ама не зацепих 2 часа четене нищо html не го знам добре знам го до хиперлинковете! А за php направо нямам думи а и с php не става да пиша в текстов докомент да права страница с NOTEPAD правих си страници с html а с php просто нищо не става! :cry: Викат че с някаква програма се е правела онлайн игра а аз дори и са чувам за програма за оналйн игра!
Важно! - Не знам англиски :cry: това е другата причина то нали там се сеифат се някви формати индех.пхп и текива а аз знам 10 думи няма да ги изброявам защото ще стана на срам!

С Уважение "SDB15"
 
Първо научи html, има и уроци в с сайта които също ще ти помогнат както и това което ти даде дидо, след това може да престъпиш към php.Ето малко информация за php то http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=251
Също не е толкова важно да разбираш англиски, ами аз не съм много на ти с него но горе долу се справям.Даже това ми е най скучния език който съм учил някога.
 
Е staf тези 3 документа са по 1000 км. дълги!
Е дайте нещо по лесно все пак не съм много добър в четенето :p не чета бързо а това ще го прочета за 3 седмици :)
 
SDB15 каза:
Е staf тези 3 документа са по 1000 км. дълги!
Е дайте нещо по лесно все пак не съм много добър в четенето :p не чета бързо а това ще го прочета за 3 седмици :)
е така е
ако изкаш да научиш нещо по добре ги прочети тези неща а и не са чак толкова дълги
по дълга е една книга от колкото и трите докумнта общо
 
Да ама това е верно и ще чета ама по късно ще ги дръпна пак че ги изтрих!
 

Горе