Поблем с парола

Значи сега не ми се разпрява да си слагам парола и да ресвам компа , но си спомням ,че като се влезе в SAFE MODE и се даде на Администратор , не искаше парола.
Или на Администратор или на Юсера беше. После влизате и сменяте паролата на PC-то. ;) :?:

index каза:
Значи сега не ми се разпрява да си слагам парола и да ресвам компа , но си спомням ,че като се влезе в SAFE MODE и се даде на Администратор , не искаше парола.
Или на Администратор или на Юсера беше. После влизате и сменяте паролата на PC-то. ;) :?:
Зависи ако е сложена парола на администратор няма как да стане номера. Но ако няма става.
Някъде бях чел за програма която разбива администраторски пароли по windows, ама не се сещам в момента. Ако я намеря ще я дам!

хххм , и аз бях попадал на такава която разбива пароли на ПС , но беше за лан мрежата. В самисал ,ако има някои в твойта мрежа може да си влезеш и да видиш какво е споделил.
Пробвайте през SAFE MODE , ако не стане само преинсталация , др начин не виждам...

Ами доколкото помня имаше някаква boot-програма, с която може да се сменя паролата, без да иска старата, мисля, че се казваше "Hiren's boot cd", но хич не съм сигурен, за името. :roll:

index каза:

Тук не си прав. Зависи от това дали човека не го е мързяло и е сложил парола и на администратора (като мен, дори не я помня). :)

gLaVoReZa каза:
Ами доколкото помня имаше някаква boot-програма, с която може да се сменя паролата, без да иска старата, мисля, че се казваше "Hiren's boot cd", но хич не съм сигурен, за името. :roll:
Не е Hiren's boot cd :)

PoDMaTRiX каза:
index каза:

Тук не си прав. Зависи от това дали човека не го е мързяло и е сложил парола и на администратора (като мен, дори не я помня). :)
Съгласен на 99.9% ,
По добро от М$-ДОС не съм видял из между М$-сите :)

Back
Горе