Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Зависи ако е сложена парола на администратор няма как да стане номера. Но ако няма става.index каза:Значи сега не ми се разпрява да си слагам парола и да ресвам компа , но си спомням ,че като се влезе в SAFE MODE и се даде на Администратор , не искаше парола.
Или на Администратор или на Юсера беше. После влизате и сменяте паролата на PC-то.:?:
index каза:Значи сега не ми се разпрява да си слагам парола и да ресвам компа , но си спомням ,че като се влезе в SAFE MODE и се даде на Администратор , не искаше парола.
Или на Администратор или на Юсера беше. После влизате и сменяте паролата на PC-то.:?:
Не е Hiren's boot cdgLaVoReZa каза:Ами доколкото помня имаше някаква boot-програма, с която може да се сменя паролата, без да иска старата, мисля, че се казваше "Hiren's boot cd", но хич не съм сигурен, за името. :roll:
Съгласен на 99.9% ,PoDMaTRiX каза:index каза:Значи сега не ми се разпрява да си слагам парола и да ресвам компа , но си спомням ,че като се влезе в SAFE MODE и се даде на Администратор , не искаше парола.
Тук не си прав. Зависи от това дали човека не го е мързяло и е сложил парола и на администратора (като мен, дори не я помня).![]()