Подръвняване на резултат от вот

astor

Registered
как трябда да стане кода че да излизат скалите на резултата точно едно под друго сега излизат така ( картинката наи доло )

Код:
<?php 
include('conn.php'); // Инклудваме конфиг файла 
$ip= getenv("REMOTE_ADDR"); //Взимаме ИП адреса на потребителя 
$sql="SELECT * FROM vaprosi ORDER BY v_id DESC LIMIT 0 , 1"; //Селектираме последния записан въпрос в БД 
$rez=mysql_query($sql,$link); 
$red=mysql_fetch_array($rez); 
$vapros=$red['vapros'];//Това е променливата с въпроса 
$v_id=$red['v_id']; //Това е променливата с ИД номера на въпроса 

$sql1="SELECT * FROM ip WHERE `uip` LIKE '$ip' AND `v_id` LIKE '$v_id' ";//Селектираме от таблицата с ИП адреси дали има записан ИП адреса на потребителя и ИД на въпроса , т.е. дали е гласувал вече. 
$rez1=mysql_query($sql1,$link); 
$chekip=mysql_num_rows($rez1); //Ако даден потребител е гласувал ще върне резултат по голям от 0 в противен случаи ще върне 0 

$sql1="SELECT * FROM ip WHERE `v_id` LIKE '$v_id'"; 
$rez1=mysql_query($sql1,$link); 
$broiip=mysql_num_rows($rez1); //Взимаме броя на общо гласувалите в анкетата като селектираме ИП адресите които са записани за даден въпрос 

echo $vapros."<br /><br />"; //Принтираме Въпроса 


//Проверяваме дали потребителя е гласувал ако не е изписваме формата за гласуване 
if($chekip==0){ 


$sql="SELECT * FROM otgovori WHERE v_id LIKE '$v_id'";//Селектираме всички отговори със ИД($v_id) на въпроса. 
$rez=mysql_query($sql,$link); 


echo"<form action=\"sendvote.php\" method=\"POST\" >"; 

//С цикала while принтираме отговорите 
while($red=mysql_fetch_array($rez)){ 
//С радио бутона изпращаме $о_id ( ид на въпроса) към формата такаче да бъде променено точно това поле от БД. 
echo $red['otgovor']."<input type=\"radio\" name=\"vote\" value=\"".$red['o_id']."\" /><br />"; 
} 
echo"<input type=\"submit\" value=\"Гласувай! \"/>
</form>"; 
} 


//Тази част от кода се изпалнява ако потребителя вече е гласувал т.е. акo $chekip получи стоиност по голяма от 0 
else{ 
//Селектираме отговорите от таблица отговори за съответния въпрос 
$sql="SELECT * FROM otgovori WHERE v_id LIKE '$v_id'"; 
$rez=mysql_query($sql,$link); 

//Отново с цикъл ги принтираме 
while($red=mysql_fetch_array($rez)){ 

echo $red['otgovor']." ".$red['rezultat']." "; 
$procent=$red['rezultat']*(100/$broiip) ;//Пресмятаме ги в проценти 

echo "<img src=\"bar_left.gif\" alt=\"\" border\"0\" /><img src=\"vote.gif\" style=\"width:$procent; height:9px\" alt=\"\" border\"0\" /><img src=\"bar_right.gif\" alt=\"\" border\"0\" /><br />"; 
} 

} 

mysql_close($link); 
?>

Imaddge1.gif
 

E398

Registered
Off:

Извинявай за офф-а, ама много почвам да се дразня! Пише се ВЪПРОС Вие Българи ли сте ?!

/Off:
 

Admin

Registered
//off
Това не е форум за правопис на Български
Това е форум за PHP.
След забележката можеше да дадеш отговор поне.
//off

Ако е в таблица ще стане екстра.
В едната клетка въпрос в другата скала.
 

jooorooo

Registered
Код:
echo $red['otgovor']." ".$red['rezultat']." ";
$procent=$red['rezultat']*(100/$broiip) ;//Пресмятаме ги в проценти

echo "<br>";

echo "<img src=\"bar_left.gif\" alt=\"\" border\"0\" /><img src=\"vote.gif\" style=\"width:$procent; height:9px\" alt=\"\" border\"0\" /><img src=\"bar_right.gif\" alt=\"\" border\"0\" /><br />";
}

добавил съм:

echo "<br>";
 

astor

Registered
ааа идеално Благодаря ти сега ако ми кажеш под php как да слагам снимка за фон ще стане супер ще си спестя писане на нова тема :)
 

Горе