Покажете работното си място

Sunrize

Registered
Понеже много обичам да гледам как са наредени нещата на другите и работните им места реших да пусна тая тема, та да може всеки да може да покаже "работното си място" ( вкъщи ).. Под "работно място" имам предвид бюрото-масата на която всеки държи своя компютър ...

Идеята е да взема някоя и друга идея от различните потребители да си пренаредя малко нещата :) после ще пусна снимка и на моето бюро ..

едит :: ето нека започна аз..

pc1.jpg

pc2.jpg

@SandPrince, интересно ми е какъв е този офис, във фирма ли работиш или ти сам си го наел?

Понеже един друг пич си имаше студио за дизайн, в което само той работи и имаше офис, а уменията му не бяха кой-знае колко задълбочени да кажеш. Чудя се в такъв случай не е ли по-разумно да си бачкаш вкъщи, вместо да даваш пари за офис!? :roll:

Сорка, че правя СПАМ, ще се постарая да си снимам бюрото с компа и да го покажа, но сега не ми се занимава просто.

Ето го мойто. Скромно, но си ми харесва. Самостоятелна стая, макар и малка, телевизорче, канапе за подремване и те така :D Офиса се намира на булевард Васил Левски и хубавото на мойто стайче е, че гледа назад към дърветата, а не към булеварда :)
ПП: @Sunrize със същия пад като твоя съм :D

Принципно клавиатурата ми е черна, но я счупих миналата седмица и не съм си купувал нова още :)

edit:// Ето и алтернативни снимки, ако на някой picbg му влачи, както на мен ^^

Ето го мойто. Скромно, но си ми харесва. Самостоятелна стая, макар и малка, телевизорче, канапе за подремване и те така :D Офиса се намира на булевард Васил Левски и хубавото на мойто стайче е, че гледа назад към дърветата, а не към булеварда :)
ПП: @Sunrize със същия пад като твоя съм :D

------------------------------------------------------------
Незнам кво искаше да кажеш с тва в червеното, ама аз се казвам Стайко - (на галено чат пат ми викат Стайче ) :D и ми стана мног смешно :D :D

едит :: пада е стабилен .. чисто без пари беше пък е удобен .. малко силикона нерви ама карай ;)

gLaVoReZa каза:
@SandPrince, интересно ми е какъв е този офис, във фирма ли работиш или ти сам си го наел?

Понеже един друг пич си имаше студио за дизайн, в което само той работи и имаше офис, а уменията му не бяха кой-знае колко задълбочени да кажеш. Чудя се в такъв случай не е ли по-разумно да си бачкаш вкъщи, вместо да даваш пари за офис!? :roll:

Сорка, че правя СПАМ, ще се постарая да си снимам бюрото с компа и да го покажа, но сега не ми се занимава просто.

работя при баща ми, преди година регистрира фирма за дизайн - уеб, графичен и интериорен.
а това което показах е моето работно ямсто, специално подредено и изчистено за повода за снимката :D

Back
Горе