Специално съм си играл да го подредя (да натъпча всичко във папките).
Както съм го почнал с обясненията, ето карта на десктопа (за ориентация на хакерите).
На най-горния ред са всички главни папки на компютъра, респективно харда. Ако сте хакер - насочете се към папките "Fuer Photoshop", "Proekti" и "Papiere des Galqs". В първата папка съм трупал всичките ми псд-та от проекти и поръчки за 2-3 години (ощеее от ерата на стария компютър си ги скътавам тези псд-та). В папката за проекти може да намерите опитите ми за кодиране (така и така не се научих, като хората) + 10-15 сайта от преди 2 години направени на "професионалната" програма Web Page Maker. А за хората, които им харесва ровичкането из чуждата документация - Papiere de Galqs е за Вас (респективно преведено "Документите на Галя", респективно майка ми).
След като сте прочели тзи своебразен разказ за десктопа, със сигурност ще сте си задали въпроса "Къде подяволите е старт менюто"
Е, аз респективно ще ви кажа, че то се е скрило в горния край на екрана.
Към тази Царска туршия имам също инсталирани и "разкрасяваще" програми от рода на Yahoo Wigets и Rocket Dock. Поради, може би видими причини, респективно задръстен компютър, не си правя експерименти да го товаря ненужно.
Ето с това приключихме обзора на тазвечерните новини.
ПП: Със сигурност имам много сбъркано чувство з ахумор