M mute Registered 26 Юни 2007 #1 Сега забелязах че форума които си инталирах пхпбб версия 2.22 като си редактирам мнението неми изписва че е редактирано това как може да се направи ?
Сега забелязах че форума които си инталирах пхпбб версия 2.22 като си редактирам мнението неми изписва че е редактирано това как може да се направи ?
X xainiken Registered 27 Юни 2007 #2 Напиши нов отговор и тогава редактирай предното си мнение. Тогава би трябвали да изпише, че е редатирано :?:
Напиши нов отговор и тогава редактирай предното си мнение. Тогава би трябвали да изпише, че е редатирано :?:
M mute Registered 27 Юни 2007 #3 xainiken каза: Напиши нов отговор и тогава редактирай предното си мнение. Тогава би трябвали да изпише, че е редатирано :?: Увеличете... мерси необях обърнал внимание че е така
xainiken каза: Напиши нов отговор и тогава редактирай предното си мнение. Тогава би трябвали да изпише, че е редатирано :?: Увеличете... мерси необях обърнал внимание че е така
X xainiken Registered 27 Юни 2007 #4 mute каза: мерси необях обърнал внимание че е така Увеличете... То и аз незнаех обаче съм си променял мнение в този форум и гледам, че не пише, че е променяно а след като отговорят и го променя пише, че е променяно.
mute каза: мерси необях обърнал внимание че е така Увеличете... То и аз незнаех обаче съм си променял мнение в този форум и гледам, че не пише, че е променяно а след като отговорят и го променя пише, че е променяно.