Показване на IP в картинка- ПРОБЛЕМ!!!!!

Stifi

Registered
Здравейте , имам проблем и той е

става вапрос за тоя урок

vla0xge6yx552yvkidro.jpg

ае някой да ми помогне :idea: :idea: :idea:

Картинката която си задал на твоя сървър ли е ?
Да не би да си объркал формата на картинката ?
Прочети коментарите в кода хубаво.

Едит:// ето и един урок на jooorooo:
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1107

на тоя на жоро стана но не го искам :arrow:

о{П�янEdЬwЫ�?©:#f%dюhЌ‘??њu’Tњ?ИМРјK#у3·ќЭт'П_ъМmgьОГu¶,ђЦ?ЂD У9ѕ«EBZб¦Ён1>ЧГП_ dF уѕЫОЧњх>#хбїЅШГ®іЬ·oфПV?дI’ыЮУЌядщKвo•y�б-~юR2)jmNqЯКQЭЏ©ѓьМ{ОО№шМ{цZц8©їQв’TЌ«У”цФtф0fЂЌVТ·?#rЄЗтѓDDФ]СУЄ"RЈ¦”ЅсУ&e0ґХФјduҐИ „›M7'СЄsµн2ї�З¦ѕ8яt и^яILFFк«–XґЫµh[к«h) S®№-Зd7p‘ў№ж­ ч7СRґ¶Z�"/W@ђй8.­јPЭIл‡IѕO·П�ґ›±‘OuuГЮ=¶ВqЦVgђ&@Зђ™™‰L*.#ЌЉМИЊDЋDО;?LФя™АЁ?зяrd$f›МДа™?/>с‹П=ььҐ/>iђс/>i~uЯ{О$IѓFN�?ж љqТ3ш!j' u"мџїфрњи¶3іЌгi"ж’¤і=lжT"“dсщK_|юў4ћM\”ф2'n~сщK?Аgn;“А@ %™jYІєп¶3ѓУ›SiDШЭmg(„‰‰°� aЅeЙ6‘#1І`кk�S•аM±–™ЈTcљGbdЋLiТе†Ўq’ЦU}sЁKЋ©иiЉм>ж\eu)•М“нiFщђ}Цgi™™“<`ФшЃД хіеPЗ±oЫаЊY«.У}&§9%&“nKЎ(]�fVЮ9JВ&R}›9ђцmfVђ‘@\CУ!5¬-VJсі{?kZu�NЅtю§С#'o^JD¦еe@ъHє(І|–яbbЁеn”@f"f.мТmu/б8Ѕti0Ј ™ЦЕїЏз(3—шВу—оїнМСЫїрЬЕL т~Cџ/Ђ].iЩ©zББТ{0Ѕ1ҐсРу—?#•Zдё'~йуэ·џ}и№KЬ~†S@iВРlАЁњ1‹µ�РѕиJЪ.‹Ј9‰DжH“L*ЩqzI«EM:ї ЋЙь –©SвФ:)ФS Dѕ†„РтзJ¤&f¦7§гРљe0№ОNN*)-}0E•:©ЫJ±РXй/'ґ/Ёбу.]1ЊдКу;«°цW"J|3 —є$…‹ъ;7®4џЯG9Л”‹Т®ўў„К;аj©u* ?ѕm mЗf. T-}©5pa+‚”НP1kLІЫэ‹ЄљЁ}ЃвЄ)LО8ќђ¶NkкK¦R’О–†DЙ\¶Й¦Є“NњqњугД_х�ЊDC?ямЕ?xац3чЯ~ж!вЪ°жrаП?{ ЃПЮ~жюЫП>фм%)…ђQTҐfсх џоўр%’о\р‡‡ћ»8 Л©џЊПѕчЂ‡ћЅ?А·џЅя¶і=w‘*ћP®рщз.ЦjОЬлЎз. ‡Ѕ`¶ъf_ЭFЋl퇉~ Q%3†DвЎз.‚Ѓ·gцўЁcbKL @zоRО!l)?y蹋К8?"уЃчћќ2™¤/ щЎg/Ќiў,І6–FµШ [V•+љѓwЌ!©ОhЈ*іћHљ”JК У<$?Qћivќњ&c°Mj5� В„g�ѓљ'6†`H�a4h^„°BґК¬"Ђ-c"Г(ЙLgc(Lґq’;•Џтєdш•9jM>Ы,Е�r#<Н#ЄчK„¦!JВmцLЗCБ<ЃДѓП^ьЬ{ПxрЩ‹iаGКЃ 4Л8e±}3саіQPУ66§j)RДючѓ?ёШЊЕґ`dH™k�FсЏpсswњ}аЅg|цвdl'ЃТЧЊњlОGКrЛnФ9ЭтЩ‹’ҐRr›·>KСЌ2u 0*tшЬ6ыђk™5Ъ."р№чћ}ац3юаbє< >{GУ‰ЃоЁо;$дg/"с№;О>рЮ3уsзкHљ»'ыfЧ¦‚„ ~%T­р“Tв4[Y›ўЅЏYгвщ_·№д)"¦S,ЉYc єewбШC™“Ќ,Jjр ЦM1v!,m ¶ђЫр[Э{Е“К4 m'ъЛ”¦$‹v1#КТд’Аb фЛХ§_‹$¤G'S"‚"EЙh:sьф;6ВИЮiШ8oqgXЎ^О~љХi‚ОЕsОТыеш…#r>YКхѕ,s~Щґd��З•КЌжUnj™)ТМ‡™uзz xСє(Lb}л°F¶A@]ОuTЫЩ�+»ПygЅзs?x%?чѓ‹ЅtЎНiEхЗп=аЏрJUR†Хр©…9Гѓіеч/NcМdр/ҐЩўZ$НµкXцmhE�раsМW*p®И5�™6У>ЪЫ·Ќђ|З[&ЧИ%Eљo(„‘­P ?ўЩ<>B!›WЊ"¤’8¦їМ)<¦U2­Ќ©Q™<'Rю‘VЎkзkТЦ«НA(seМ ’СЛ+№І•ЈIЙ[aSdМ\ECІl2gQ~ЖЦ¤2«— Z:ПBяНКsж…ЎЩТ$ џb—‚o�eD?dжЫыЃі#Е^LЋ�Кы]nУ¶›·�ЬюМ&3\.DР” ·їAoµ·QJе(5ЊвќѓjaSR­е|6{’'Т•ҐEEфџЪµѓ5ОЄIШVфbWmЅА1ЭaMҐЂќьdra_zFl јАq0�Ј>)лЄЕЗЩ±ЊDзUѓч‰™,ЊАCїщ�|я•П~я•Пяж[јгмgїQ X0›@жѓїщ�џэю+3ЇЄЁ�hP’“џWЛ2иВ�ъЉmгуп;аЃп_Мd>”Л УјщзЕ!Ў­%аб[Љ­Љ…пЅ‚?‘ЕыgїяJоБ#шюEe6џЯ[�мZYќѕЊ$6zюв

това ми дава при тоя който искам :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Дамо на скрипта на жоро

Такам. Всичко си работи перфектно. В който файл слагаш кода в същата директория посочи png картинката.
Трябва ест да промениш името на картинката която ползваш ти.
Това се намира някаде на 47-ми ред:
$im = imagecreatefrompng("името_на_катинката.png");
Каринката да е png формат.

Това е..

iwanov каза:
Такам. Всичко си работи перфектно. В който файл слагаш кода в същата директория посочи png картинката.
Трябва ест да промениш името на картинката която ползваш ти.
Това се намира някаде на 47-ми ред:
$im = imagecreatefrompng("името_на_катинката.png");
Каринката да е png формат.

Това е..

Ето виж сам
http://stifi.no-ip.info/hosting/ip.php
това е картинката на 47-ми ред
$im = imagecreatefrompng("ip.png");
това е банер картинката
ip.png

StormBreaker каза:
Имаш празно място преди <? - махни го. :?:

хахахаха ще се пръсна от смях. И аз 3 часа се чудя защо на него не му работи а при мен си баца.
бтв кода започва с <?php :lol:

Не съм разглеждал кода. :lol:
При тази грешка има 2 варианта. Или има някакво echo преди header функцията или има празно място.

Back
Горе