Помогнете Цветност на ранга?

Marik

Registered
пиша ранговете и бих искал буквите да са цветни какво да правя .....
:( за HTML код няма място ако може да ми кажете кой файл да отвора и да редактирам ще съм ви благодарен.

Marik каза:
пиша ранговете и бих искал буквите да са цветни какво да правя .....
:( за HTML код няма място ако може да ми кажете кой файл да отвора и да редактирам ще съм ви благодарен.

Я си уточни проблема.
Така нищичко не разбирам.
Не знам може в мен да е проблема.

Нали знаеш че в форума си избираш РАНГ и понеже се ранговете ми излизат някакви сини искам просто да ги направя други цветове.
Да речем първия - червен
Вторият - син
Третия - Жълт

и така.

asteryx каза:

Пич, чети внимателно какво пита човека. Не, не става дума затова. Той иска РАНГОВЕТЕ (Разбери какво е ранг и тогава пиши) как да са в различен цвят, то има начин с HTML код, но просто не се събира при слагането на ранга, затова той търси къде в бд-то се намират ранговете да си добави HTML кода.

^METALLICA^ каза:
asteryx каза:

Пич, чети внимателно какво пита човека. Не, не става дума затова. Той иска РАНГОВЕТЕ (Разбери какво е ранг и тогава пиши) как да са в различен цвят, то има начин с HTML код, но просто не се събира при слагането на ранга, затова той търси къде в бд-то се намират ранговете да си добави HTML кода.

Интересува ме само едно нещо имали някакъв начин да сваля определен файл от форума ми и да го едитна да речем там с ранговете да си поставя цвета и всичко да е Okey :?

Marik каза:
^METALLICA^ каза:
asteryx каза:

Интересува ме само едно нещо имали някакъв начин да сваля определен файл от форума ми и да го едитна да речем там с ранговете да си поставя цвета и всичко да е Okey :?

asteryx ти е показал кой урок да четеш.
там ще видиш и кой файл да едитнеш.

Back
Горе