Помогнете да намеря driver за дъното ми

Статус
Not open for further replies.

BahFullFen

Registered
Здравейте отново.
Този път имам проблем с дъното. Не знам дали можете да ми помогнете, но все пак ще ви попитам. И така проблема е, че нямям driver za дъното ми.
Казаха ми да намеря от интернет, но неможах да намеря. Данните към дъното са "N2U400-A REV:1.0A". Ако можете да намерите link към този driver моля дайте линка, че без този драйвър компютърат ми е много зле.
Благодаря ви предварително.

translated by LiRiX

абе нали с компа ти са ти дали и дискове с драйвърите и там и за дъното трябва да има иначе ако не са ти дали са те метнали. Ако нямаш дискове отваряй компа и гледай марката на дъното. :)

Ами аз какво ти казвам, че нямам. Целият код на дъното ми е "ASUS" код "n2u400-a rev 1.0a" Ако някой може да ми наемри линка да го даде моля ви.

translated by LiRiX

В gooogle неможах да го намеря, мога и аз да не знам точно от къде ама, каквото потърсих не намерих. От къде да си го дръпна?
Би ли проверил някой заради мен който по-разибра?

translated by LiRiX

ти си изключително разсеян е BahFullFen ASUS нямат такава марка дъно влез в сайта им и провери е. твоета марка е ECS (Elitegroup). влез в google напиши n2u400-a rev 1.0a и виж к`во излиза много си разсеян просто :evil:
http://www.opendrivers.com/freedownload/219839/ecs-n2u400-a-(pcb-1.0)-bios-1.0e-download.html

cheppo каза:
ти си изключително разсеян е BahFullFen ASUS нямат такава марка дъно влез в сайта им и провери е. твоета марка е ECS (Elitegroup). влез в google напиши n2u400-a rev 1.0a и виж к`во излиза много си разсеян просто :evil:
http://www.opendrivers.com/freedownload/219839/ecs-n2u400-a-(pcb-1.0)-bios-1.0e-download.html
Нали ти казах,че неразбирам много.Погледнах,че асус има на една платка и помислих,че е асус.А би ми помогнал да го намерим?
Това което ми даде нещо неще да се инсталира.дава ми нещо "3 file(s) inzipped successyfully и неще да се инстгалира.

Преведох всичките ти постове на кирилица.
Изтегли си Everest и от там виж какъв модел ти е дъното. По принцип трябжва да имаш диск с него.

Аз вече се оправих с проблема като отидох да ми го преинсталират компа от мястото където го взех.Веднага ми намериха драйверите за дъното и ми ги записаха на диск.Вмомента всичко е ок :?: и дано да остане така.
Благодаря на всички,които се опитаха да ми помогнат :wink:

topic_lock.gif

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе