Помогнете за статистика !!!

Blondster

Registered
Значи как мога да направя на главната ми страница примерно като на дата.бг статистика какво има качено на сървъра ?Нали там примерно да има АУДИО , ВИДЕО , АРХИВИ някакви е такива категории !Мерси предварително :)

Blondster каза:
Значи как мога да направя на главната ми страница примерно като на дата.бг статистика какво има качено на сървъра ?Нали там примерно да има АУДИО , ВИДЕО , АРХИВИ някакви е такива категории !Мерси предварително :)

Има една система ftpsearch мисля, че се казваше.
Тя е на php и ти индексира всичките файлове които имаш на компа.
Потрябителите могат да търсят след това по категории и всичко
което ти е нужно.
В момента нямам време да търся но съм сигурен, че ако
погледнеш в гоогле ще я намериш в първите резултати.

Пробвал съм я и работи.
Има даже тема тука във форума за тази система но в момента съм зает.
Някой да помогне и да я намери за да я види човека!

значи знам я тази ftpsearch даже я ползвам обаче качил съм я на ЛИНУКС и линукса прави различия между главни и малки букви .преработих я обаче някъде има пак нещо с главни букви и в статистиката в полето ОБЩО показва 0ГБ .ако нямате нещо друго на предвид ще с епомъча да открия къде ми е грешката !Мерси все пак :)

Blondster каза:
значи знам я тази ftpsearch даже я ползвам обаче качил съм я на ЛИНУКС и линукса прави различия между главни и малки букви .преработих я обаче някъде има пак нещо с главни букви и в статистиката в полето ОБЩО показва 0ГБ .ако нямате нещо друго на предвид ще с епомъча да открия къде ми е грешката !Мерси все пак :)

НЕ се сещам за друга система в момента.
Има уроци за листване на директория но не и за индексиране на цели дялове (както е в ftpsearch).:?

Back
Горе