Помогнете ми за Форума

LabrRy

Registered
Здравейте,
това ми е първа тема, а и пъпри пост в този форум.Научих го от един мой приятел този сайт.Гледам че разполагате с доста полезни уроци и идеи и питането към Вас ми е следното:
Значи имам свободно пространство в "100webspace" :oops: (надявам се да не прозвучи като реклама) и искам да си кача форум.Свалих си от phpbb сайта форум phpbb3 до сега не съм го виждал какво представлява и съм начинаещ и незнам как да си го кача на "свободното пространство" и ако може да ми кажете трябва всички файлове през файловия менаджер 1 по 1 ли да ги прехвърлям ? или има и друг по бърз начин, защото се научих вече как да качвам картинки на страницата и музика,клипове и т.н.
-с 2 думи искам да ми обясните как да си кача форума на "свободното пространство" след като имам фаиловете за него.
Благодаря ви предварително.

EDIT: извинявам се ако не е тук мястото да питам или пък ако има подобна тема но... начинаещ съм все още с тази технология.

теглиш си file zilla от download.bg и с нея си ги качваш наведнъж и ето как да инсталираш форума http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=314 е
ако искаш мога да ти го слоаа аз ако не можеш прати ми на лично хоста паролата и потребителското ти име

Пратих ти ЛС всичко което ми изпратиха на и-мейла.А да попитам може ли да се качва всичко 1 по 1 така както качвам картинки и музика през Файловия Мениджър на "100webspace"

EDIT:Ако паролата на FTP-то не е тава както е на ЛС-то ти ми кажи да ти дам друга, щото уш я смених че беше мн сложна и може да е станала няква грешка
Благодаря предварително

Back
Горе