Помогнете с sms разплащане

AmxBg

Registered
Значи искам да си сложа смс разплащане към системата (http://evolt.org/system/files?file=Login_System_v.2.0.zip Демо - warezbg.net)
Фирмата е mobio.bg Някой може ли да ми каже как да направя това... какво трябва да променя?

Е какво да направя, да им прата системата да е разгледат ли?

Не те ще ти дадът някакъв код и после го слагав в един файл в който инклудваш хедъра и футера.

Това е общо взето.

Препоръчвам ти да използваш опцията "Проверка на код", ако дадения потребител си е въвел кода да му се ъпдейтва някакво поле в БД да кажем VIP на 1, и съответно ако тоя потребител е VIP , тоест полето в БД vip е 1, то да може да тегли файла, ако не е да му изписва как да стане VIP примерно. Имаш един файл който ти трябва и го има в сайта на мобио.бг, също трябва малко да му оправиш някои неща + да направиш една форма за въвеждане на кода. Лично аз в сайта който правя имам 5 функции които изискват SMS и всички работят перфектно :)

cold_zero каза:
Препоръчвам ти да използваш опцията "Проверка на код", ако дадения потребител си е въвел кода да му се ъпдейтва някакво поле в БД да кажем VIP на 1, и съответно ако тоя потребител е VIP , тоест полето в БД vip е 1, то да може да тегли файла, ако не е да му изписва как да стане VIP примерно. Имаш един файл който ти трябва и го има в сайта на мобио.бг, също трябва малко да му оправиш някои неща + да направиш една форма за въвеждане на кода. Лично аз в сайта който правя имам 5 функции които изискват SMS и всички работят перфектно :)
И да проверява всички кодове ? Той постоянно седи на компа и проверява да знаеш :wink: . Целта е да стане автоматизирано затова пише иначе предполагам че знае това за проверяването :oops:

Ако ми прочетеш поста по-внимателно ще видиш, че съм написал, че мобио.бг дават скрипт за автоматична проверка само ти трябва да си го редактираш малко и да добавиш едно поле за въвеждане на кода!!!

Back
Горе