Помогнете!!!

hapa

Registered
Моля зя помощ.Предполагам че това не е мястото но не знаех къде точно да сложа тази тема.

Инсталирах си Advanced WindowsCare V2 след като оправи някакви си там грешки се оказа че създаде проблем с картинките.Сега като си отворя някоя страница с мозилата не виждам картинките, но не на всичките страници.Моля ако някой може да помогне или се е зблъсквал с подобен проблем нека да напише нещичко.Благодаря за вниманието.

Първо грешен раздел!
Второ и аз съм пробвал тази програма.След като намери "грешките" ми изтри стартиращият файл.Заради това си преинсталирах компа.Предлагам ти и ти да постъпиш така.И не ползвай такива програми :lol:.

miro_94 каза:
Първо грешен раздел!
Второ и аз съм пробвал тази програма.След като намери "грешките" ми изтри стартиращият файл.Заради това си преинсталирах компа.Предлагам ти и ти да постъпиш така.И не ползвай такива програми :lol:.

ПЪРВО!!!- ,,Моля зя помощ.Предполагам че това не е мястото но не знаех къде точно да сложа тази тема. "-ЦИТАТ
ВТОРО!!!- Това май е най лесния вариант но и най трудоемкия.По-скоро много време ще отнеме.

ПРИМЕР

495190_orig.jpg

Не знам тази програма и никога не съм я ползвал но по името и съдя че тя открива и поправя грешки на Windows, понякога и измислени. Както се е случило със стартиращия фаел. Пробвай да намалиш нивото на сигурност ли... незнам как е но или е от настройките или е от програмата. На твое място бих си праинсталирал Windowsa но това е само лично мнение...

Malfurion каза:
Не знам тази програма и никога не съм я ползвал но по името и съдя че тя открива и поправя грешки на Windows, понякога и измислени. Както се е случило със стартиращия фаел. Пробвай да намалиш нивото на сигурност ли... незнам как е но или е от настройките или е от програмата. На твое място бих си праинсталирал Windowsa но това е само лично мнение...

Оправих се само с преинсталиране на мозила, но преди новата инсталация трябваше да се изтрие всичко от скритите папки

Cek0Ff каза:
Къде са тия скрити файлове щото и при мене се получи същия проблем

C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Mozilla

След деинсталацията на мозила, това с червеното трябва да го изтриеш и можеш да си инсталираш мозилата на ново.Трябва да тръгне нормално.

Сичко направих.. оправи се тва с картинките .. обаче са пък неможе да ми се отваря сайта.. дали е от тва ?

Back
Горе