Помогнете !!!!!!!!!!!!!!

Статус
Not open for further replies.

Homelanz

Registered
Здравейте значи преди малко си влизам у форума и аз съм го зашитил по онзи начин само другия админ да влиза зашото той е с реал ип аз съм динамично само той да влиза в админ панела влизам аз и виждам са хакнали форума ама как са го хакнали като са изтрили 3 те ми турнира незнам немога да си го обясна още кво трябва да зашитавам как са разбрали пароилите и са ги изтрили тия хакери :cry: :oops: незнам просто айде някой да даде савет кво друго да му защита ? на форума че ми омръзна вече некви хакери да правят мизерии :evil: :twisted:

А не се ли сещаш, че може да е кокуренцията? Хакерите, истинските, не се занимават с дребни сайтчета. Те търсят голям улов. То за защита има доста какво да се говори, но асмият аз не съм на добро ниво относто сигурността на някой форум или сайт. Най-сигурния начин е с дописването на кодове.

НЕ явно са разбрали паролите на другия модератор защото сигорно той е бил със същите пароли в хтения форум и те са му ги разбрали и така ..

Homelanz каза:
абе я се осъзнай малко ве версията е последната просто ония другия модератор са му взели паролата защото той се е регнал в техния форум със същите пароли както в моя и са ги разбрали ае мисли малко и стига си писал ей така :cry: :P

Това не е хакване.
Не може да раздаваш права на хора, които не знаят къде каква парола да ползват.

То така ще те хакват всеки ден ако почнат модовете ти да си раздават паролите.

//ОФФ

Всички ли модератори в web-tourist-a са си аключили акаунтите?
Който не си го е заключил да го направи.

//ОФФ

еми да прав си напълно но аз наистина сега сам си направих така като се доверявам на всеки се пак много ви благодаря помогнахте ми доста мерси на всички !

Аре по-добре да не ми повишаваш тон и да внимаваш как говориш а?
Не си ми на акъла че да казваш к'во пиша и защо го пиша...

Pr0oF каза:
Аре по-добре да не ми повишаваш тон и да внимаваш как говориш а?
Не си ми на акъла че да казваш к'во пиша и защо го пиша...

Повечето тук не сме ти на акъла.
Няма кой да се мери с теб.
Благодарим ти, че влизаш при нас.
Не знам с какво сме го заслужили.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе