Помощ за домейн

hotboyrz

Registered
Здравейте,
Купих си един домейн от superhosting.bg и искам да го насоча към друг хост (с инсталиран Cpanel) и по-точно към определена папка.

Пробвах следните начини:

<IP то на хоста>/public_html/папката
<IP то на хоста>/home/<usera>/public_html/папката

но не сработи.
Ще може ли някой компентентен да ми обясни какъв точно трябва да бъде маршрута?

Благодаря предварително
 
Ако е на локалната ти машина нещото трябва задължително да направиш DNS настройките. Има безплатни DNS-и предлагани от някои саитове.
http://dns.jabse.com/ http://freedns.afraid.org/ и тн.

Оправи си там настройките така, че да водят към твоето IP и след това от контрол панела на фирмата, която ти е дала домейна попълни DNS-те които си получил. :)[/i]
 
Не :)
Хоста също е платен


P.S: Извинете ме за невежеството ми но просто досега не съм се сблъсквал с това
 
Според мен най-добре насочи DNS сървърите към самия хостинг.Предполагам в мейла ти е дошло писмо с активация - потребителско име, парола, ип и ДНС сървъсри.Влзе в профила ти в суперхостинг и пренасочи ДНС-а .Това може да отнеме 24 часа дори някъде съм виждал да пише и до 72 докато промените влязат в сила но може да стане и за 5 мин...
Има едно неудобство и то е контрол над домейна- МХ записи , Субдомейните в Cpanel могат да се правят само към локална директория освен ако не пишеш писмо до хостинга ти и да ги помолиш да ти пренасочат определен запис към определено ИП.
По проско казано ако ще ползващ домейна само за сайта е най-добре според мен да го насочиш там , но ако искаш да създаваш поддомейни на приятели и т.н. ползвай afraid.org ili zoneedit (аз ползвам тях и съм доволен)
 

Горе