Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
SveXteZ каза:Искаш да кажеш че при такъв условен оператор ти изписва грешка ?Код:if( $row > 5) echo "5"; elseif ($row > 4) echo "4"; elseif ($row > 3) echo "3"; else echo "drugo chislo";
Каква грешка ти изписва ?
if($_POST['username'] == 'admin'){
echo ' не може да използваш това поребителско име';
}elseif{
....
}elseif{
($row>0)
}else{
mysql_query("INSERT.....");
echo 'регистрацията успешна';
}
Не знам какво толкова го криеш тоя код. Не правиш нещо уникално за което сме се събрали всички тук и чакаме само да се изпуснеш. Ако го беше дал до сега кода съм 99% сигурен че вече щеше да си намерил отговора си. Явно грешиш някъде, но като си криеш кода ние не можем да разберем къде грешиш !Zion каза:не не, аз не правя още проверки на това, те са други от сорта на. Пък IF си имам, просто не съм ви го дал..
нещо от този род искам да се получи за да се оттърва от exit-аКод:if($_POST['username'] == 'admin'){ echo ' не може да използваш това поребителско име'; }elseif{ .... }elseif{ ($row>0) }else{ mysql_query("INSERT....."); echo 'регистрацията успешна'; }
if ($a > $b) {
if ($a == 4) { echo "3"; }
else if($a == 5) { echo "4"; }
else if ($a == 6) { echo "5"; }
else { echo "Something"; }
}
else if ($a < $b) {
if ($a == 2) { echo "2"; }
else if ($a == 1) { echo "1"; }
else { echo "Something"; }
}
else { echo "other"; }
if (нещо) {
else if (още нещо) еди-си-какво;
if (нещо) {
if (още нещо) еди-си-какво;
else if (друго нещо) еди-си-какво;
Ами ако го беше дал кода вече щяхме да знаем къде е проблема. Просто дай кода където правиш тези проверки за да знаем къде да търсим. На сляпо както виждаш всички смятаме че пропускаш IF, а малко ми е странно да го пропускаш след като знаеш как се прави заявка към ДБ.Zion каза:нищо не крия. защо да крия, просто описвам какво правя а нагоре са много редове немисля че имате нужда от тях понеже там всичко си работи и няма нищо общо с това.
А този пример който дадох е едно към едно с кода ми само дето не съм написал заявката и на мястото на ..... има още elseif-ове
Не е кодif (условие) { конструкция }
elseif (условие) { конструкция }
elseif (условие) { конструкция }
else { конструкция }