Помощ с phpmyadmin

vinsbg

Registered
Здравейте от phpmyadmin разбирам точно колкото да влеза и да импортирам някоя база...да но сега ми се налага да редактирам една и незнам точно как...може ли някой да ми каже ?

След като съм избрал базата...избрал съм и кое точно искам да редактирам как да го редактирам и може ли направо от phpmyadmin?

Ами файла е 55мб и немога да го кача после...трябва пак да пиша на хоста те да го импортирват....поради тази причина искам направо от там да го редактирам ако е възможно..

vinsbg каза:
Ами файла е 55мб и немога да го кача после...трябва пак да пиша на хоста те да го импортирват....поради тази причина искам направо от там да го редактирам ако е възможно..

webhost ?

dELux_nike каза:
vinsbg каза:

webhost ?

superhosting

dELux_nike каза:
амм несъм го ползвал :) предпочитам домашния хост

Почнахме да бягаме от темата..Може ли така да стане както го мисля или не ?

това ти казвам, че несъм го ползвал и незнам точно но мисля, че би трябвало да може... няма ли някаква връска с хоста питаи тях направо :wink:

Еми маркираш това, което искаш да редактираш и има едно моливче мисля, че беше... даваш на него и ще те прати към страница да променяш. Променяш данните, които искаш и после даваш Изпълни мисля, че.

relax каза:
Еми маркираш това, което искаш да редактираш и има едно моливче мисля, че беше... даваш на него и ще те прати към страница да променяш. Променяш данните, които искаш и после даваш Изпълни мисля, че.

Нестава и така.В смисъл не ми отваря самата база да редактирам вътре в нея... :oops:
Явно няма да стане така...

vinsbg каза:
relax каза:

Нестава и така.В смисъл не ми отваря самата база да редактирам вътре в нея... :oops:

Можеш да направиш промени по твоята база данни от твоя контролен панел, през phpMyAdmin използвайки следните данни:

• Username: The database name you have assigned, listed inside Database Manager section of your Control Panel;

• Username: Името на базата данни/потребителското име, което можеш да намериш в секция 'Бази Данни'

• Password: Паролата за съответната база данни;

paranoiac каза:
vinsbg каза:
relax каза:

Можеш да направиш промени по твоята база данни от твоя контролен панел, през phpMyAdmin използвайки следните данни:

• Username: The database name you have assigned, listed inside Database Manager section of your Control Panel;

• Username: Името на базата данни/потребителското име, което можеш да намериш в секция 'Бази Данни'

• Password: Паролата за съответната база данни;

Извинявай не си ме разбрал.Значи използвайки phpMyAdmin аз влизам в базата.Намирам точно това което искам да променя.После маркирам го и както каза relax избирам молива(редакция) и до там не ми излиза нищо повече.Не ми излиза това което искам да редактирам... :oops:

Горе