Помощ!

maq

Registered
Здравейте,ами аз имам един може би тъп въпрос,но съм в началото на правенето на форум и ... та въпроса ми е следния,искам да си добавя емотикони в форума само че когато влезна в админ панела там вобще я няма тази оция,предполагам че форума ми е от старите или ... и аз незнам какво? :cry: ще съм ви много благодарна ако ми помогнете .
 

pszone

Registered
За да администрираш емотиконите, влез в админ панела. В дясно имаш меню. В това меню отиваш на - Системни -> Smiles. От там може да махаш, добавяш и редактираш всички емотикони.
 

maq

Registered
Ами точно в това е проблема когато влезна в админ панела и в Системни вобще я няма тази опция Smiles ...
 

Pr0oF

Registered
Ако случайно ти е на английски менюто ( понеже ме мързеше да тегля БГ език ) ето ти една картинка за ориентир.
1.gif
 

maq

Registered
Оооо ама вобще ги няма тези работи,значи имам следното

Системни
Конфигурация
Цензурирани думи

Ето само това ми пише на системниете,а като гледам това което ти си ми показал явно доста съм изостанала ... или просто незнам какво да направя.И явно съм с много стара версия ...даже като чета тук из форума какви работи има из другите форуми направо се чудя,моя си няма нищо ... :shock:
 

maq

Registered
http://img297.imageshack.us/img297/2716/untitledwt5.png

ето за какво става въпрос,какво ще кажете?
 

pszone

Registered
Като гледам с коя версия си, това е невъзможно, освен ако не си редактирала админа. Ако не си правила никакви подобрения/промени по форума, качи наново директорията admin/ и директорията с твоята тема. Ако все още имаш проблеми кажи, ще потърся тази версия и ще ти я кача някъде за да си я дръпнеш и да я ъплоаднеш. Също така ми е интересно - откъде си изтеглила пакета с форума.
 

maq

Registered
Обаче много ще съм ти благодарна ако ми обясниш по подробно какво трябва да направя защото честно казано ама нищо не разбрах .. това е така защото не разбирам много от такива неща,а за админа,нищо не съм редактирала или променяла ... форума го изтеглих от един друг форум,най-отдолу на форумите нали пише phpBB ... еди кво си,та от там,оф незнам дали обясних добре и дали вобще да ви занимавам с мойте глупости ама нали имам голям мерак за този пуст форум ама ...
 

Pr0oF

Registered
Предлагам ти да си изтеглиш нов поради 2 причини.

1)2.0.19 понеже е стара версия може да бъде пробит което няма да е много добра новина за тебе :D
2)С изтеглянето на 2.0.21 ще си по сигурна и съм убеден че няма да имаш проблеми със усмивките и прочие. :)
Реши сама :)
 

maq

Registered
Ами искам разбира се,само че за да като изтегля новата версия после какво ще правя :shock:
 

Горе