Популяризиране на сайт на малка фирма

vladislav

Registered
Здравейте,
Направих един сайт (нещо като фирма) и сега трябва се пак малко да го популяризирам за да има полза оттози сайт. Знам че трябва да го регистрирам в колкото се може повече търсачки, портали и директории, но освен това...?
Все пак това не е сай за уроци, или спорт или нео подобно че да разменя линкове с подобни на моя сайт - все пак ще потърся накой да ми сложи линк, но самия сайт който направих и това че е за фирма значи че не съм предвидил страница за приятели или нещо подобно и не мога да го напълня с банери или ликове. Въпроса ми е как да постъпя в такъв вариянт? Прдполагам че човека ако му кажа ще се съгласи и за някаква платена рекламка ма просто правя го за първи път и незнам какво да правя, как да го пополяризирам? :idea:

Между другото кажете и какви мета тагове да сложа на отделните страници там където са за: продукти, за нас, клиенти...
Какво да направя че все пак като се напише нещо свързао с дейноста на фирмата в google - все пак да открива сайта по-напред

10x предварително :)

"Как да популяризирате сайта си" това го напиши в търсачката на WT и гледай (като заглавие)!

Back
Горе