Портфолио

B13_Savage

Registered
Влезнах в период на свръх продуктивност нещо .. :P
Спретнах си едно малко портфолио. Ударете една критика за дизайна и за това дали ви харесва (за код няма да ви моля :) ).
Have Fun.

Не е зле :)
Приятна музичка това онова.. само нещо белия бекграунд не ми харесва , линковете да се оправят това само моите забележки иначе е супер :?:

Super, може картинките на дизайн и програмиране да се уголемяват а не свиват като отиде мишката в/у тях и там където е снимчица пак така.

Линковете работят, но са поп-ъп и вероятно браузъра ги блокира. За белия бекграунд не знам .. гледам да е по светличко :)
Радвам се, че ви харесва :?:

Няма ли да стане по-добре ако при линковете като минеш с мишката да не цукат когато музиката върви.А само когато музиката е спряна?

Харесва ми единственото което не одобрявам, че е с флаш :)

П.П. Index-защо като те питах излезе от skype :(

Според мен няма по добро Портфолио направено с флаш и това е доста добре направено

ееее браво баце. супер е. само една забележка - качи го една идея по нагоре, че много долу пада.
екстра е :?: :?: :?:

Благдаря ви за критиките дотук. Музиката спира заедно с другия звук, трябва да си играя за да се оправи. Изобщо си нямам на идея как е под различните резулюции :)
mute е негър :wink:

Хмммм аз съм останал с друго впечатление.... Ма, учителкате беше малко недообразована, затова ще потърся някъде :D

На тая музичка и сложи един бутон стоп/плей и слайдер за свука. А портфолиото като чели ми се струва много нагъчакано :) разделечи малко елементите, ако искаш :) Също така можеш да добавиш някоя друга живинка осфен тези кубове. Някаква иконка на флаш приемерно или някаква картинка на чета. Това са само съвети :?:

B13_Savage каза:
Влезнах в период на свръх продуктивност нещо .. :P
Спретнах си едно малко портфолио. Ударете една критика за дизайна и за това дали ви харесва (за код няма да ви моля :) ).
Have Fun.

Мега яко е .
Няма спор.
Дизайна много ме кефи и също и ефектите. Бързо зарежда и не се усеща , че е флаш.

Back
Горе