Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Само ако ме светнеш кои ланг файл ..djvato каза:влизаш в ланг файла и търсиш това което го пише след като промениш мнението ... Мнението е променено еди колко си пътинамираш го тва и го триеш в смисъл не да го изтриеш цялото ами само там дет пише на бг от ' до' триеш :?:
офф защо не ядосваш и ме караш да го търся да ще се махне ето ти пример и самия код даже на пича ще му кажа точно кой код да изтрие и как :porostorm каза:и след като изтрие това, мислиш че няма да се появява това
цифричката, за нея имам предвид
$lang['Edited_time_total'] = "Последната промяна е направена от %s на %s; мнението е било променяно общо %d път"; // Last edited by me on 12 Oct 2001, edited 1 time in total
$lang['Edited_times_total'] = "Последната промяна е направена от %s на %s; мнението е било променяно общо %d пъти"; // Last edited by me on 12 Oct 2001, edited 2 times in total
$lang['Edited_time_total'] = ""; // Last edited by me on 12 Oct 2001, edited 1 time in total
$lang['Edited_times_total'] = ""; // Last edited by me on 12 Oct 2001, edited 2 times in total
човек 1 месец съм тествал всичко по пхпбб и знам кое и как е вече почти напълно ... :?:porostorm каза:то вярно, че и данните за потребителя и колко пъти е едитван са в лан файла специално за това нещо, бях забравил.