Почвам и аз

oXteR

Registered
Почвам от утре да уча PHP тука имам една книга ... чудя се нея ли или само от скриптове

След седмица ме чакайте като жорката 2 :D :D :D

oXteR каза:
Почвам от утре да уча PHP тука имам една книга ... чудя се нея ли или само от скриптове

След седмица ме чакайте като жорката 2 :D :D :D
Това е книга не вълшебна пръчка :D Айде пожелавам ти да станеш като жорката аз искам да стана Galli :wink:

oXteR каза:
Има хора който четат скриптове и така се научават имам и книга и нз :idea:
Аз гледам само скриптове и се мъча нещо да запомня и г.д. ми се набиват някой неща в главата ама всичко си е практика. :roll:

Някой от по-разбирачите да каже как е почнал.

Най добре с книга. Там пак има скриптове. Нали трябва да видиш обясненията за всяко едно нещо. :wink:

iwanov каза:
Най добре с книга. Там пак има скриптове. Нали трябва да видиш обясненията за всяко едно нещо. :wink:
То добре.Ама като няма кой да ти го покаже на практика как действа кода.Кел файда и 1000 книги да имаш.

Аз лично прочетох една книга до 30-та страница (от 300 общо) и другото си е от готови скриптчета и като ми трябва някоя функция - php.net

Аз се научих за 2 месеца с http://w3schools.com/php и яко практика успоредно с това, сега вече ровя из PHP.net

index каза:
iwanov каза:
То добре.Ама като няма кой да ти го покаже на практика как действа кода.Кел файда и 1000 книги да имаш.

index нямам в предвид да се забиеш в книгата и само нея да гледаш. Нали затова е и нета :)

Според мен не ви трябват сумати книги, трябва ти някоя семпла книжка от която да научиш основните неща и после се почва с експериментите.

Аа да и някое сайтче като това където да питаш защо не ти работи кода :)

Дори и да научиш на изуст книгата и всички определения и прочее, това едва ли ще ти помогне много да напишеш действаща система.

Back
Горе