Правен въпрос

Harry_Potter_

Registered
Здравейте.В момента тече 1 състезание в 1 сайт.Победителя се определя чрез гласуване от посетителите.Въпроса ми е организаторите могат ли да ми кажат нещо ако симулирам гласове(това не е забранено в официалните правила)

Помисли си дали е морално.

Едва ли има какво да ти кажат. Най-много да те баннат и да те дисквалифицират, ако разберат.
Тва не са някакви официални документи/резултати и няма как да те съдят за подправка.

За морално ми е ясно,че не е морално.Питам правно.Да уточна:състезанието не се организира от някъв индианец дето е научил HTML а от видна БГ фирма.

М...щом в официалните правила не е забранено - нямат основание да ти кажат нещо.
Пък и зависи какво ще симулираш ;)

Единственото което пише е следното
10.1 Организаторът има неотменимото право да прекрати Промоцията по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка 1, в случай че настъпят технически злоупотреби, нарушаване на Официалните правила и/или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи Организаторът няма да носи никаква отговорност за понесени загуби или пропуснати от участниците ползи, резултат от такова прекратяване.
Но пише само за прекратяване на промоцията.Иначе се помни че си гласувал чрез cookie.Аз просто трия бисквитката и ми дава пак да гласувам.И да ми кажат нещо ще кажа че просто не са ми включени бисквитките.Проблема май излиза техен :D

Не е забранено => е разрешенето. :D
Принцип на изключването.

Ако приятеля ти не го е страх, че ще изпусне първото място - не виждам проблем.

Те пичовете от сайта сега сложиха и защита по IP :D За щастие другите не са чували за Proxy и гласовете си стоят без промяна(приятеля ми води с 5000 гласа :D )

Harry_Potter_ каза:
Здравейте.В момента тече 1 състезание в 1 сайт.Победителя се определя чрез гласуване от посетителите.Въпроса ми е организаторите могат ли да ми кажат нещо ако симулирам гласове(това не е забранено в официалните правила)

Ми то и тук не е написано в правилата при гласуване но знаеш, че ако разбера ще взема мерки.
Подразбира се , че манипулиран резултат не е реален резултат и
ти не заслужаваш наградата.
Според мен има риск да те изгонят и не виждам как ще успееш да се
мотивираш с "не го пише в правилата".

Back
Горе