Harry_Potter_
Registered
Здравейте.В момента тече 1 състезание в 1 сайт.Победителя се определя чрез гласуване от посетителите.Въпроса ми е организаторите могат ли да ми кажат нещо ако симулирам гласове(това не е забранено в официалните правила)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Но пише само за прекратяване на промоцията.Иначе се помни че си гласувал чрез cookie.Аз просто трия бисквитката и ми дава пак да гласувам.И да ми кажат нещо ще кажа че просто не са ми включени бисквитките.Проблема май излиза техен10.1 Организаторът има неотменимото право да прекрати Промоцията по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка 1, в случай че настъпят технически злоупотреби, нарушаване на Официалните правила и/или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи Организаторът няма да носи никаква отговорност за понесени загуби или пропуснати от участниците ползи, резултат от такова прекратяване.
Harry_Potter_ каза:Здравейте.В момента тече 1 състезание в 1 сайт.Победителя се определя чрез гласуване от посетителите.Въпроса ми е организаторите могат ли да ми кажат нещо ако симулирам гласове(това не е забранено в официалните правила)