Здравейте,
Ето,че дойде и моят ред да искам помощ от някой по принцип се мъча сам да се справям с проблемите но се сблъсках с тези редове:
Няколко пъти съм инсталирал Fusion и съм нямал проблеми.
Но от няколко часа се мъча и не мога да му угодя и почвам да си мисля че проблема е в сървъра ми,защото смених няколко версий и тези редове продължат да се показват.
Забравих да кажа,че тези редове се появяват след като вляза в админ панела.
Някой ако може да ми помогне или да ме насочи към някаква информация.
Предварително ви благодаря.
П.П.
Версия: PHP Fusion 7.00.05
П.П.2
Оправих се било е от версията на XAMPP.
Някой модератор може да затвори темата или да я изтрие.
Ето,че дойде и моят ред да искам помощ от някой по принцип се мъча сам да се справям с проблемите но се сблъсках с тези редове:
Код:
Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\xampp\htdocs\phpfusion\maincore.php on line 35
Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\xampp\htdocs\phpfusion\maincore.php on line 35
Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\xampp\htdocs\phpfusion\maincore.php on line 36
Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\xampp\htdocs\phpfusion\maincore.php on line 36
Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\xampp\htdocs\phpfusion\maincore.php on line 37
Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\xampp\htdocs\phpfusion\maincore.php on line 37
Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\xampp\htdocs\phpfusion\maincore.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\xampp\htdocs\phpfusion\maincore.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\xampp\htdocs\phpfusion\maincore.php on line 39
Няколко пъти съм инсталирал Fusion и съм нямал проблеми.
Но от няколко часа се мъча и не мога да му угодя и почвам да си мисля че проблема е в сървъра ми,защото смених няколко версий и тези редове продължат да се показват.
Забравих да кажа,че тези редове се появяват след като вляза в админ панела.
Някой ако може да ми помогне или да ме насочи към някаква информация.
Предварително ви благодаря.
П.П.
Версия: PHP Fusion 7.00.05
П.П.2
Оправих се било е от версията на XAMPP.
Някой модератор може да затвори темата или да я изтрие.