Преглед на съдържанието преди запис в ДБ

morkov4o

Registered
Здравейте ! Искам да ви попитам ако имам една texterea и в нея се пише даден текст ... като се слагат и линкове да кажем в BBcode или в html тагове и после да има един бутон чрез който написаното да се показва като страница в browsera ... Дано да сте ме разбрали :П
 

morkov4o

Registered
имаш texterea ... в нея пишеш <a href blablbal></a> и така ... после да кажем някав текст и накрая искаш да видиш как би изглеждало в бролзера ... натискаш едно копче и ти показва ... би тряяло да си ме разбрал :)
 

bafitu

Registered
да беше казал нещо от рода на копчето "Преглед" ама карай схванах идеята и немога да разбера какво толкова умуваш..
имап си текст ареа-та.. може и други input поленца..
взимаш им стойностите със $_POST ...и вместо да ги запишеш я в база данни , я във файл ..просто им слагаш едно echo $_POST['textarea']; примерно и готово ..
 

morkov4o

Registered
аха ясно :) благодаря
 

Горе