S Soul_Stealler Registered 7 Ноември 2006 #1 Предложението ми е мода за последната тема във форума, като се натисне не само да се отваря темата но да се показва последното мнение. (котвата)
Предложението ми е мода за последната тема във форума, като се натисне не само да се отваря темата но да се показва последното мнение. (котвата)
F fena Super Moderator 7 Ноември 2006 #3 Иска да каже, когато цъкнеш на дадена тема не само да ти я отваря еми да отива и на последното мнение...според мен това е малко безсмислено, защото нали трябва да прочетеш темата от началото но ако на теб ти трябва...някой ще го направи
Иска да каже, когато цъкнеш на дадена тема не само да ти я отваря еми да отива и на последното мнение...според мен това е малко безсмислено, защото нали трябва да прочетеш темата от началото но ако на теб ти трябва...някой ще го направи
S Soul_Stealler Registered 7 Ноември 2006 #4 fena, не на дадена тема. Имам предвид на това най-долу във форума което е. Последната коментирана тема. Последно коментирана тема: Откъде разбрахте за този сайт ? Увеличете...
fena, не на дадена тема. Имам предвид на това най-долу във форума което е. Последната коментирана тема. Последно коментирана тема: Откъде разбрахте за този сайт ? Увеличете...